Το φαγητό έγινε γρήγορο, οι γεύσεις πλαστικές και εμείς οι καταναλωτές αρχίσαμε να αναζητούμε γεύσεις παλιές, αφημένες στο παρελθόν αλλά που συνεχίζουν να ζουν στη μνήμη μας.
Αρχίσαμε με λίγα λόγια να αναζητούμε το παραδοσιακό, όπως το ονομάσαμε.
Ετσι ξεκίνησαν σιγά σιγά -και πλήθυναν αργότερα- τα προσφερόμενα ως παραδοσιακά τρόφιμα. Παραδοσιακό ψωμί ζυμωμένο με το χέρι(!) και ψημένο σε πέτρινο φούρνο(!), παραδοσιακά γλυκά, παραδοσιακό γιαούρτι κ.λπ.

Αλλά γεννιούνται πια τα ερωτήματα: τι είναι παραδοσιακό προϊόν; Είναι όλα όσα μας προσφέρονται παραδοσιακά; Ποιος τα καθορίζει όλα αυτά;

Ετσι άρχισε η αναζήτηση των απαντήσεων. Στη συνέχεια θα βρείτε ό,τι έχει θεσπίσει η ΕΟΚ και ό,τι ισχύει στην Ελλάδα.

in.gr Αγροτουρισμός