
Διεθνείς του ΠΑΟΚ και τραυματίες… άδειασαν την Τούμπα
Ο αριθμός των απουσιών κάθε άλλο παρά επιτρέπει στον Φερνάντο Σάντος να ετοιμάσει τα πλάνα του για το παραδοσιακό ντέρμπι με τον Αρη. Ο Πορτογάλος προπονητής δεν έχει στη διάθεσή του τουλάχιστον δέκα ποδοσφαιριστές, καθώς στη λίστα των απόντων προστέθηκαν και οι Βιεϊρίνια, Λίνο, δίχως αυτό να σημαίνει ότι τίθεται σε αμφιβολία η παρουσία τους στον αγώνα της 22ης Νοεμβρίου με τον Αρη. Χωρίς φιλοξενούμενους οπαδούς...
89
Ο αριθμός των απουσιών κάθε άλλο παρά επιτρέπει στον Φερνάντο Σάντος να ετοιμάσει τα πλάνα του για το παραδοσιακό ντέρμπι με τον Αρη.
Ο Πορτογάλος προπονητής δεν έχει στη διάθεσή του τουλάχιστον δέκα ποδοσφαιριστές, καθώς στη λίστα των απόντων προστέθηκαν και οι Βιεϊρίνια, Λίνο, δίχως αυτό να σημαίνει ότι τίθεται σε αμφιβολία η παρουσία τους στον αγώνα της 22ης Νοεμβρίου με τον Αρη.
Οι δύο ποδοσφαιριστές δεν ακολούθησαν το ομαδικό πρόγραμμα προετοιμασίας κυρίως για προληπτικούς λόγους, αλλά αναμένεται να επιστρέψουν σε κανονικούς ρυθμούς εντός των επόμενων δύο ημερών.
Το πρόβλημα για τον Σάντος έχει να κάνει, πάντως, με τις πολλές απουσίες που υπάρχουν είτε λόγω υποχρεώσεων με τα εθνικά συγκροτήματα, είτε λόγω τραυματισμών.
Για την ακρίβεια, έξι ποδοσφαιριστές απουσιάζουν με τις εθνικές ομάδες, ο Μίρκο Σαβίνι εξασφάλισε άδεια λίγων ημερών, ενώ προέκυψαν και τα προβλήματα των Λίνο, Βιεϊρίνια.
Δεν δίνουν, δεν παίρνουν εισιτήρια…
Σε ότι αφορά το ζήτημα των εισιτηρίων, εκ των προτέρων θεωρούταν βέβαιο ότι ήταν αδύνατη η ανταλλαγή εισιτηρίων. Ως εκ τούτου και οι δύο ΠΑΕ κατέθεσαν (μεν) τις προτάσεις τους, γνωρίζοντας ότι ήταν πολύ δύσκολο να υπάρξει συνεργασία επί τούτου.
Η ΠΑΕ Αρης -στο αίτημα που κατέθεσε- ζήτησε να της δοθεί το 5% της χωρητικότητας του γηπέδου της Τούμπας που αντιστοιχεί σε έναν αριθμό εισιτηρίων που δεν υπερβαίνει τα 1.450, ενώ η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ζήτησε να της δοθούν – στον αγώνα του δευτέρου γύρου στη Θεσσαλονίκη – 4.000 εισιτήρια.
Η ΠΑΕ Αρης απέρριψε το συγκεκριμένο αίτημα του «Δικεφάλου» και όπως ήταν αναμενόμενο, τα δύο παραδοσιακά ντέρμπι θα διεξαχθούν υπό την παρουσία των φιλάθλων μόνο της γηπεδούχου ομάδας.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr
- Υποκλοπές: Η Intellexa του Ντίλιαν, με έδρα την Αθήνα, διαφήμιζε κατασκοπευτικά λογισμικά σε «Αρχές επιβολής του νόμου»
- Πόσο μεγάλο ρόλο παίζουν οι φίλοι στην ευτυχία μας;
- Αρκάς: Η «καλημέρα» της Παρασκευής
- Τουρισμός: Στους λιγότερο κερδισμένους προορισμούς της Μεσογείου η χώρα μας
- Νέα μέτρα για τις ελλείψεις και αποσύρσεις φαρμάκων που θα συνεχίζονται
- Γερμανία: Αναλαμβάνει «περισσότερη ευθύνη» και… προετοιμάζεται για πόλεμο με τη Ρωσία;






