105

Την πρώτη νίκη του στο φετινό πρωτάθλημα της Β Εθνικής πανηγύρισε ο Ιωνικός, ο οποίος επικράτησε 2-1 του Θρασύβουλου στη Νεάπολη, στον αγώνα με τον οποίο ολοκληρώθηκε η 8η ημέρα.

Η ομάδα της Φυλής προηγήθηκε με τον Μίχο στο 22, αλλά οι γηπεδύχοι ανέτρεψαν στο τελευταίο δεκάλεπτο το σκορ και πήραν το πολύτιμο τρίποντο με τα τέρματα των Γεωργίου (82) και Φουρτάδο (86).

Ιωνικός: Πουρής, Μωραϊτής, Τσερκέζος (77 Α. Παπαζούδης), Μπέριος, Μπάγιτς, Κεφαλούκος, Σ. Παπαζούδης (57 Χατζηβασιλειάδης), Γεωργίου, Καφάσο, Λανγκλέ (83 Σιδέρης), Φουρτάδο.

Θρασύβουλος: Μπαρτζώκας, Ζαπρόπουλος, Μαυροματίδης, Βασίλειου, Κατσίκης (87 Χατζηπαντελίδης), Χ. Μιχός, Σαπάνης, Χαραλαμπάκης, Ντελγκάδο, Κόμπο (63 Παληγεώργος), Καραμάλικης (75 λ.τ Κλούσενερ).
  
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (σε 8 αγώνες)  
Κέρκυρα               18  
Εθνικός Αστέρας       17  
Ολυμπιακός Βόλου      16  
Πανσερραϊκός          13  
Εθνικός               12  
Δόξα Δράμας           12  
Διαγόρας              11  
Ηλιούπολη             10  
Αναγέννηση Καρδίτσας  10  
Ρόδος                 10  
Αγροτικός Αστέρας     10  
Πιερικός               9  
ΟΦΗ                    9  
Παναιτωλικός           9  
Καλαμάτα               7  
Ιωνικός                6  
Θρασύβουλος            6  
Αιγάλεω                3

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ