
Νίκη με ανατροπή για «Γαλατά», ισοπαλία στο φινάλε η Ντιναμό, ήττα η Στουρμ
Η Γαλατασαράι νίκησε δύσκολα την Ντιγιαρμπάκιρσπορ με 2-1 για την 12η αγωνιστική του Τουρκικού πρωταθλήματος, ενώ η άλλη αντίπαλος του Παναθηναϊκού στο Europa League, Ντιναμό, πήρε την τελευταία στιγμή τον βαθμό της ισοπαλίας στο ντέρμπι του Βουκουρεστίου με την Ραπίντ.
89
Η Γαλατασαράι νίκησε δύσκολα την Ντιγιαρμπάκιρσπορ με 2-1 για την 12η αγωνιστική του Τουρκικού πρωταθλήματος, ενώ η άλλη αντίπαλος του Παναθηναϊκού στο Europa League, Ντιναμό, πήρε την τελευταία στιγμή τον βαθμό της ισοπαλίας στο ντέρμπι του Βουκουρεστίου με την Ραπίντ.
Ντιγιαρμπάκιρσπορ – Γαλατασαράι 1-2 (11 Μεντόζα- 43 Σαριόγλου, 52 Τουράν)
Η Γαλατάσαραϊ, αν και βρέθηκε να χάνει από το 11ο λεπτό με γκολ του Μεντόζα, κατάφερε να ισοφαρίσει πριν από τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου με γκολ του Σαριόγλου. Στο 52 ο Τουράν έβαλε μπροστά τους φιλοξενούμενους κάνοντας το 2-1, αποτέλεσμα που παρέμεινε μέχρι το τέλος και διατήρησε την τουρκική ομάδα στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας με 28 βαθμούς, τρεις πίσω από την πρωτοπόρο Φενερμπαχτσέ.
Σύνθεση Γαλατασαράι (Φρανκ Ράικαρντ): Λέο Φράνκο, Σάμπρι, Σερβέτ, Ζαν, Μπαλτά, Ακμάν, Μεμέτ Τοπάλ, Μπάρις Οζμπέκ, Κιούελ, Αρντά Τουράν (87 Ελάνο), Νοντά (69 Λίντεροθ)
Ντιναμό Βουκουρεστίου – Ραπίντ Βουκουρεστίου 1-1 (89 Κλαούντιο -2 Ιονίτα)
Χάρη στο γκολ του Κλαούντιο στο 89 η Ντιναμό κατάφερε να πάρει το βαθμό της ισοπαλίας στο ντέρμπι της πρωτεύουσας με την Ραπίντ και να διατηρηθεί στην έβδομη θέση του Ρουμανικού πρωταθλήματος. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν μόλις στο 2ο λεπτό με γκολ του Ιονίτα, αλλά οι αντίπαλοι των «πρασίνων» κατάφεραν να αντιδράσουν, έστω και την ύστατη στιγμή, και να ισοφαρίσουν σε 1-1.
Η σύνθεση της Ντιναμό: Κούρκα, Πούλχακ, Μότσι, Τάμας (46 Γκοϊάν), Σκαρλατάκε, Αντριαν Κριστέα, Ρους, Εντόι, Τόρχε (69 Μπόστινα), Αντρέι Κριστέα, Αλέξε (10 Νικουλέσκου).
Αυστρία Βιέννης – Στουρμ Γκρατς 1-0 (18 Μπακ)
Η Στρουμ Γκρατς ηττήθηκε από την Αυστρία με 1-0 για το ντέρμπι κορυφής της 14ης αγωνιστικής του αυστριακού πρωταθλήματος. Η αντίπαλος του Παναθηναϊκού στο Europa League έπεσε στην τέταρτη θέση της κατάταξης έχοντας 27 βαθμούς, ενώ η ομάδα της Βιέννης οδηγεί την κούρσα με 29.
Η Στρουμ Γκρατς δεν μπόρεσε να αντιδράσει στο γκολ που δέχτηκε από τον Μπακ στο 18ο λεπτό και γνώρισε την τρίτη της ήττα στο πρωτάθλημα. Να τονίσουμε ότι οι φιλοξενούμενοι έπαιζαν με παίκτη λιγότερο από το 63, μετά την αποβολή του Ερενράιχ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr
- Υποκλοπές: Η Intellexa του Ντίλιαν, με έδρα την Αθήνα, διαφήμιζε κατασκοπευτικά λογισμικά σε «Αρχές επιβολής του νόμου»
- Πόσο μεγάλο ρόλο παίζουν οι φίλοι στην ευτυχία μας;
- Αρκάς: Η «καλημέρα» της Παρασκευής
- Τουρισμός: Στους λιγότερο κερδισμένους προορισμούς της Μεσογείου η χώρα μας
- Νέα μέτρα για τις ελλείψεις και αποσύρσεις φαρμάκων που θα συνεχίζονται
- Γερμανία: Αναλαμβάνει «περισσότερη ευθύνη» και… προετοιμάζεται για πόλεμο με τη Ρωσία;






