
Σε «μια νίκη για απελευθέρωση» ελπίζει ο Ουζουνίδης για τη Λάρισα
Νίκη για... απελευθέρωση! Αυτό είναι το σύνθημα που δίνει ο Μαρίνος Ουζουνίδης, αναλύοντας την αγωνιστική κατάσταση της ΑΕΛ, στις πρώτες έξι «στροφές» του πρωταθλήματος. Ο προπονητής των «βυσσινί», σε συνέντευξη που παραχώρησε, επισήμανε χαρακτηριστικά: «Ο κόσμος μας είναι προβληματισμένος για την εικόνα που παρουσιάζουμε. Η ομάδα, όμως, θα επανέλθει πολύ σύντομα στο επίπεδο που όλοι θέλουμε».
102
Νίκη για… απελευθέρωση! Αυτό είναι το σύνθημα που δίνει ο Μαρίνος Ουζουνίδης, αναλύοντας την αγωνιστική κατάσταση της ΑΕΛ, στις πρώτες έξι «στροφές» του πρωταθλήματος. Ο προπονητής των «βυσσινί», σε συνέντευξη που παραχώρησε στο «gazzetta.gr», επισήμανε χαρακτηριστικά:
«Ο κόσμος μας είναι προβληματισμένος και ανήσυχος για την εικόνα που παρουσιάζουμε. Αυτό που θέλω να πω σε όλους τους φίλους της ΑΕΛ, είναι το εξής: να είναι σίγουροι ότι η ομάδα θα επανέλθει πολύ σύντομα στο επίπεδο που θέλουμε όλοι.
»Σιγά σιγά γινόμαστε καλύτεροι σε θέματα φυσικής κατάστασης και τεχνικής και είναι γνωστές οι ατυχίες που αντιμετωπίσαμε και που δημιούργησαν τα συγκεκριμένα προβλήματα.
»Θεωρώ, λοιπόν, ότι η εικόνα μας θα καλυτερεύει μέρα με τη μέρα. Μας λείπει μια νίκη, ώστε να βελτιωθεί η ψυχολογία μας, να απελευθερωθούν οι παίκτες και να μπορέσουν να αποδώσουν καλύτερα».
Για το γεγονός ότι εναντίον του Παναθηναϊκού η ομάδα του «προδόθηκε» από τις στημένες φάσεις, ο Ουζουνίδης είπε: «Ηταν ένας τομέας στον οποίον είχαμε δουλέψει, γιατί γνωρίζαμε ότι εκεί κρύβεται ένα μέρος της δύναμης του Παναθηναϊκού.
»Τα είπαμε πολλές φορές, τα εφαρμόσαμε στην προετοιμασία του παιχνιδιού, αλλά αν σε μια φάση χάσεις στιγμιαία την αυτοσυγκέντρωσή σου, τότε χάνεις τα πάντα κι εμείς έτσι δεχθήκαμε τα γκολ».
Ο δείκτης του σκορ έφτασε στο 4-0, παρότι η ΑΕΛ δημιούργησε πολλές ευκαιρίες, ενώ είχε και δύο δοκάρια. «Το σκορ είναι σίγουρα πλασματικό.
»Αλλωστε, το γεγονός ότι επί 60 λεπτά ο κόσμος του Παναθηναϊκού δεν ήταν ευχαριστημένος, δείχνει και το επίπεδο της δικής μας απόδοσης και προσπάθειας. Από την άλλη πλευρά, βέβαια, έχουμε κι εμείς τις ευθύνες μας.
»Πρέπει να γίνουμε πιο αποτελεσματικοί, αφού όταν δεν πετυχαίνεις γκολ δεν παίρνεις αποτέλεσμα. Αυτό που έγραψε ο πίνακας στο ΟΑΚΑ δεν αντικατοπτρίζει τη διαφορά των δύο ομάδων.
»Αν ήμασταν πιο εύστοχοι, ίσως και πιο τυχεροί στις φάσεις με τα δοκάρια, τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr
- Τι είναι το «Kama Muta» και πως επηρεάζει τις σχέσεις;
- Συνταγή: Κέικ βανίλιας
- Στον «πάγο» οι συνομιλίες Ιράν-ΗΠΑ εν μέσω έντασης στο Ορμούζ – Συνεχίζονται οι φονικές επιθέσεις των IDF στον Λίβανο
- Πτώση της θερμοκρασίας και βροχές σε όλη τη χώρα
- Οι τρεις κινήσεις που πηγαίνουν την άσκηση σε άλλο επίπεδο
- Καύσιμα: «Πέταξε» η τιμή του ντίζελ στην Ελλάδα – Αυξήσεις «φωτιά» στην αντλία – Η σύγκριση με τον ευρωπαϊκό μέσο όρο



