
Παρελθόν ο Χουάν Φερνάντες από την Ξάνθη, ξεκούραση για τους παίκτες
Παρελθόν από τη Σκόντα Ξάνθη αποτελεί από την Παρασκευή ο Χουάν Φερνάντες, μετά από κοινή συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών. Ο Aργεντινός αποχώρησε χωρίς να έχει φορέσει την φανέλα της ακριτικής ομάδας σε κανένα επίσημο παιχνίδι. Από εκεί και πέρα, το πρόγραμμα της Παρασκευής περιλάμβανε διπλή προπόνηση στις αθλητικές εγκαταστάσεις της ομάδας με τους ποδοσφαιριστές να χωρίζονται σε δύο γκρουπ ανάλογα με το ποιοι συμμετείχαν στο φιλικό παιχνίδι απέναντι στην Αϊντραχτ Φρανκφούρτης.
89
Παρελθόν από τη Σκόντα Ξάνθη αποτελεί από την Παρασκευή ο Χουάν Φερνάντες, μετά από κοινή συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών. Ο Aργεντινός αποχώρησε χωρίς να έχει φορέσει την φανέλα της ακριτικής ομάδας σε κανένα επίσημο παιχνίδι.
Η ανακοίνωση της ΠΑΕ αναφέρει: «Η ΠΑΕ SKODA ΞΑΝΘΗ μετά από συμφωνία και των δύο πλευρών το συμβόλαιο με τον ποδοσφαιριστή της Χουάν Φερναντές τον οποίο και ευχαριστεί για την συνεργασία και του εύχεται κάθε επιτυχία στην μετέπειτα ποδοσφαιρική του καριέρα».
Από εκεί και πέρα, το πρόγραμμα της Παρασκευής περιλάμβανε διπλή προπόνηση στις αθλητικές εγκαταστάσεις της ομάδας με τους ποδοσφαιριστές να χωρίζονται σε δύο γκρουπ ανάλογα με το ποιοι συμμετείχαν στο φιλικό παιχνίδι απέναντι στην Αϊντραχτ Φρανκφούρτης.
Για το Σαββατοκύριακο (10-11/10) δεν έχει προγραμματιστεί προπόνηση, ούτως ώστε άπαντες στο ποδοσφαιρικό τμήμα να πάρουν τις απαραίτητες ανάσες για την δύσκολη συνέχεια.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr
- Τι είναι το «Kama Muta» και πως επηρεάζει τις σχέσεις;
- Συνταγή: Κέικ βανίλιας
- Στον «πάγο» οι συνομιλίες Ιράν-ΗΠΑ εν μέσω έντασης στο Ορμούζ – Συνεχίζονται οι φονικές επιθέσεις των IDF στον Λίβανο
- Πτώση της θερμοκρασίας και βροχές σε όλη τη χώρα
- Οι τρεις κινήσεις που πηγαίνουν την άσκηση σε άλλο επίπεδο
- Καύσιμα: «Πέταξε» η τιμή του ντίζελ στην Ελλάδα – Αυξήσεις «φωτιά» στην αντλία – Η σύγκριση με τον ευρωπαϊκό μέσο όρο



