
Ο ΠΑΟΚ ήλθε ισόπαλος (!) στο φιλικό με τη Ντιναμό Βουκουρεστίου
Ισόπαλο 2-2 έληξε το φιλικό παιχνίδι μεταξύ του ΠΑΟΚ και της Ντιναμό Βουκουρεστίου που πραγματοποιήθηκε στο κλειστό γυμναστήριο της Πυλαίας. Την Τετάρτη, στην Πυλαία (20:00) ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει σε φιλικό παιχνίδι τον Απόλλωνα Καλαμαριάς.
66
Ισόπαλο 2-2 έληξε το φιλικό παιχνίδι μεταξύ του ΠΑΟΚ και της Ντιναμό Βουκουρεστίου που πραγματοποιήθηκε στο κλειστό γυμναστήριο της Πυλαίας.
Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Γιάννης Μέλκας ξεκίνησε με τους: Παντακίδη, Μπρούνερ, Πλίκα, Ωρολογά, Χατζηλιάδη, Δημητρακόπουλο, ενώ με τον «Δικέφαλο» αγωνίστηκε και ο Παλέτζας που έμεινε ελεύθερος από τον Ηρακλή. Σαν αλλαγή χρησιμοποιήθηκαν οι Λίνς, Ντίνας και Αλμαλής. Ο Θόδωρος Μποζίδης, κάθισε στον πάγκο καθώς δεν ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού του.
Τα σετ ήταν: 26-28, 19-25, 25-22, 25-19.
Την Τετάρτη, εξάλλου, αναμένονται στην Θεσσαλονίκη οι δύο Φινλανδοί αθλητές του ΠΑΟΚ, Χειτάνεν και Ογιανσίβου, οι οποίοι το πρωί της Πέμπτης θα πάρουν μέρος στην προπόνηση της ομάδας.
Επίσης, την Τετάρτη, στην Πυλαία (20:00) ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει σε φιλικό παιχνίδι τον Απόλλωνα Καλαμαριάς.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- ΗΠΑ – Τουρκία: Αμερικανοί βουλευτές ζητούν εξηγήσεις για την πιθανή επαναπροσέγγιση στο θέμα των F-35
- Στα «ΝΕΑ» της Τετάρτης: Γιατί;
- Eurovision 2026: Ξεσήκωσε το κοινό ο Akylas και προκρίθηκε στον μεγάλο τελικό του Σαββάτου
- Βρετανία: Ο Στάρμερ προς το παρόν διασώθηκε – Αλλά η εξουσία του είναι επισφαλής
- Τρόμος στη Μασαχουσέτη: Άνδρας άρχισε να πυροβολεί στη μέση του δρόμου – 11 τραυματίες
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 13.05.2026]




