
Με Γκαλέτι, Αβραάμ αλλά και Ματ ο Ολυμπιακός στο ντέρμπι
Στο παιχνίδι του Αλκαζάρ με την Λάρισα, για την 2η αγωνιστική, θα εκτίσουν τελικά την ποινή τους Λουτσιάνο Γκαλέτι και Αβραάμ Παπαδόπουλος. Κάτι που σημαίνει ότι όταν πραγματοποιηθεί το ντέρμπι με την ΑΕΚ ο Κετσπάγια θα έχει την δυνατότητα να χρησιμοποιήσει και τους δύο, καθώς και τον Ντάρμπισιρ, που αναμένεται να έχει αποθεραπευτεί.
89
Στο παιχνίδι του Αλκαζάρ με την Λάρισα, για την 2η αγωνιστική, θα εκτίσουν τελικά την ποινή τους Λουτσιάνο Γκαλέτι και Αβραάμ Παπαδόπουλος. Κάτι που σημαίνει ότι όταν πραγματοποιηθεί το ντέρμπι με την ΑΕΚ (πιθανότατα στις 23 Σεπτεμβρίου) ο Κετσπάγια θα έχει την δυνατότητα να χρησιμοποιήσει και τους δύο.
Οι δύο «ερυθρόλευκοι», που είναι τιμωρημένοι από την προηγούμενη σεζόν, δεν είχαν δικαίωμα συμμετοχής απέναντι στην «Ένωση». Μετά την αναβολή της αναμέτρησης, εξαιτίας των καταστροφικών πυρκαγιών που έχουν πλήξει την βορειοανατολική πλευρά της Αττικής, και σύμφωνα με τον κανονισμό, η ποινή τους μεταφέρεται στην επόμενη αγωνιστική και ως εκ τούτω θα βρίσκονται στην διάθεση του Γεωργιανού για το ντέρμπι.
Εκτός των δύο, στην διάθεσή του θα βρεθεί και ο Ματ Ντάρμπισιρ, ο οποίος αναμένεται να επιστρέψει στο ματς με την Καβάλα, προσθέτοντας ακόμα μία λύση στην επιθετική γραμμή. Αν πάντως το παιχνίδι με την ΑΕκ πραγματοποιηθεί στις 23 Σεπτεμβρίου, αυτό σημαίνει ότι ο Ολυμπιακός σε διάστημα 7 ημερών θα κληθεί να αντιμετωπίσει μία εκ των αντιπάλων του στους ομίλους του Champions League, τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα και την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.
Στο μεταξύ, ο Κετσπάγια άφησε τους ποδοσφαιριστές να ξεκουραστούν την Κυριακή και η προετοιμασία για τον επαναληπτικό της Τετάρτης με την Σερίφ Τίρασπολ θα ξεκινήσει την Δευτέρα με προπόνηση στις εγκαταστάσεις στο Ρέντη.
Εβδομάδα εξελίξεων
Όσον αφορά στα μεταγραφικά, αναμένονται εξελίξεις την εβδομάδα που ξεκινάει την Δευτέρα, καθώς είναι η τελευταία προτού λήξει η μεταγραφική περίοδος. Ο Ολυμπιακός θα κινηθεί για την απόκτηση ενός αριστερού χαφ, με τους Μαντσίνι, Γκουτιέρες, Πέντερσεν και Ντος Σάντος να βρίσκονται στις πρώτες θέσεις της λίστας.
Οι Πειραιώτες θα εξαντλήσουν τις λιγοστές πιθανότητες απόκτησης του Μαντσίνι και αν μέχρι την Τρίτη δεν υπάρξει θετική εξέλιξη θα στραφούν στις υπόλοιπες λύσεις. Με δεδομένο πως η περίπτωση του Γκουτιέρες είναι ιδιαίτερα δύσκολη, αυτή την στιγμή η πλέον εφικτή υπόθεση είναι αυτή του Ντος Σάντος, ο οποίος αν μετακομίσει στο Λιμάνι θα το κάνει ως δανεικός, καθώς η Τότεναμ δεν επιθυμεί την πώληση των δικαιωμάτων του.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr
- Γιατί βλέπουμε τόσα πολλά βίντεο στα social media;
- Συνετρίβη μεταγωγικό στρατιωτικό ελικόπτερο στην Τουρκία
- Οι νέες ρυθμίσεις για την ετήσια άδεια: Πώς θα χορηγείται από φέτος
- Συνταγή: Πατατοσαλάτα
- Τέχνασμα του Τραμπ η παράταση της εκεχειρίας λένε οι Ιρανοί – «Πράξη πολέμου ο ναυτικός αποκλεισμός των ΗΠΑ»
- Κορύφωση της βίας στη Γάζα μετά την κατάπαυση του πυρός




