89

Στο τελευταίο φιλικό προετοιμασίας πριν την έναρξη του πρωταθλήματος ο Λεβαδειακός αναδείχτηκε ισόπαλος 1-1 με τον Αγροτικό Αστέρα, δείχνοντας πως χρειάζεται δουλειά προκειμένου να ανταπεξέλθει στις δυσκολίες της εφετινής σεζόν.

Την πρώτη τους εμφάνιση με την φανέλα του Λεβαδειακού πραγματοποίησαν και τα τελευταία μεταγραφικά αποκτήματα, Πάουλο Κόστα και Γιάννης Αλεξίου. Αμφότεροι πάντως, θέλουν κάποιο χρονικό διάστημα για να προσαρμοστούν στη νέα τους ομάδα.

Οι βοιωτοί πήραν κεφάλι στο σκορ στο 34 με τον Αλμπαν Μπούσι, αποτέλεσμα που κρατούσαν μέχρι το 84 της αναμέτρησης. Κι αυτό καθώς έξι λεπτά πριν το τέλος ο Μπάρμπας διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα

Ο Λεβαδειακός αγωνίστηκε με τους: Μπλάζιτς, Μουλόπουλος (57 Χαλούλος), Καψής (57 Μασάντο), Αλεξίου (78 Π. Κόστα), Τζωρμπατζάκης (57 Κόλτζος), Ζησόπουλο (57 Μπράνκο), Ταραλίδης (57 Μαχαίρας), Μπάρκογλου (46 Nαπολεόνι), Σερτζίνιο (64 Γάτσος), Μπούσι (67 Κόλτσης), Βασιλείου (73 Μπαλβορίν).



Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr