
Τελεσίγραφο της ΑΕΚ για Γκάκα και φιλικό με τη Μαγιόρκα στο ΟΑΚΑ
Ακόμα μία ημέρα θα πρέπει να περιμένουν οι φίλοι της ΑΕΚ, προκειμένου να μάθουν εάν ο Σιμπονίσο Γκάκα θα αποτελέσει το επόμενο μεταγραφικό χτύπημα της «Ένωσης». Μολονότι την Τρίτη αναμενόταν να ανακοινωθεί η απόκτησή του, αυτό τελικώς δεν συνέβη, επειδή η Μαμελόντι Σαντάουνς ανέβασε τις οικονομικές απαιτήσεις της για τον Νοτιοαφρικανό μπακ. Νέο τεστ με Μαγιόρκα την Τετάρτη στο ΟΑΚΑ (19:45).
89
Ακόμα μία ημέρα θα πρέπει να περιμένουν οι φίλοι της ΑΕΚ, προκειμένου να μάθουν εάν ο Σιμπονίσο Γκάκα θα αποτελέσει το επόμενο μεταγραφικό χτύπημα της «Ένωσης». Μολονότι την Τρίτη αναμενόταν να ανακοινωθεί η απόκτησή του, αυτό τελικώς δεν συνέβη, επειδή η Μαμελόντι Σαντάουνς ανέβασε τις οικονομικές απαιτήσεις της για τον Νοτιοαφρικανό μπακ.
Η ΑΕΚ από την πλευρά της δεν είναι διατεθειμένη να δώσει περισσότερα από 400.000 ευρώ για να αποκτήσει τον Γκάκα και έδωσε διορία μέχρι την Τετάρτη στο σύλλογό του, ώστε να απαντήσει εάν δέχεται ή όχι την προσφορά της.
Διοικητικοί κύκλοι της «Ενωσης» εκφράζουν την αισιοδοξία τους για αίσιο τέλος της υπόθεσης, αλλά αυτό απομένει να αποδειχθεί και στην πράξη.
Νέο τεστ με Μαγιόρκα
Ένα ακόμη δυνατό φιλικό παιχνίδι στο πλαίσιο της προετοιμασίας της για την έναρξη του πρωταθλήματος δίνει την Τετάρτη (19:45) η ΑΕΚ που υποδέχεται την Μαγιόρκα στο Ολυμπιακό Στάδιο.
Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς δεν θα έχει στη διάθεσή του επτά διεθνείς (Κυργιάκος, Μάκος, Ταχτσίδης, Παυλής, Χετεμάι, Τζιμπούρ, Μαϊστόροβιτς) και τους τραυματίες Καφέ, Καράμπελα (ακολούθησαν θεραπεία) και Ενσαλίβα (ταλαιπωρείται από τενοντίτιδα και έβγαλε μαγνητική).
Ο Σερβοέλληνας τεχνικός δεν έκανε δίτερμα στην προπόνηση της Τρίτης, ωστόσο έφτιαξε μια ενδεκάδα, με την οποία δούλεψε στην τακτική και πιθανότατα αυτή είναι που θα παρατάξει κόντρα στην Μαγιόργκα. Σε αυτή δεν υπήρχε ο Σκόκο, αφού ο Αργεντίνος είναι τιμωρημένος για το πρώτο ευρωπαϊκό ματς με την Βασλούι και ο «Ντούσκο» θέλει να δοκιμάσει στην τριάδα πίσω από τον επιθετικό, τους παίκτες που θα έχει στην διάθεση του στο ματς της Ρουμανίας.
Σύμφωνα με τα όσα δοκίμασε στην άσκηση τακτικής, από την οποία δεν έλειψαν οι παρατηρήσεις, στο ματς με τους Ισπανούς θα αγωνιστούν ο Σάχα κάτω από τα γκολπόστ, ο Γεωργέας δεξιά, ο Χουναφράν αριστερά και κεντρικό αμυντικό δίδυμο οι Ζεράλντο-Μανωλάς. Τα δύο αμυντικά χαφ στο 4-2-3-1 που δοκίμασε ο Μπάγεβιτς ήταν οι Γιαχάγια, Γκέντσογλου, με τον Ιορντάκε μπροστά τους, τον Μαντούκα αριστερά και τον Λεονάρντο δεξιά, ενώ στην κορυφή της επίθεσης επανήλθε ο Ίσμαελ Μπλάνκο.
Μετά το τέλος της προπόνησης, ο Ντούσαν Μπάγεβιτς επέλεξε τους 18 παίκτες που θα αγωνιστούν στο φιλικό με τη Μαγιόρκα. Αυτοί είναι οι: Σάχα, Σκόκο, Ζεράλντο, Μπερνς, Μαντούκα, Λεονάρντο, Γιαχάγια, Ντιούφ, Ιορντάκε, Ρίκκα, Χουάνφραν, Μπλάνκο, Λάγος, Γεωργέας, Αραμπατζής, Γκέντσογλου, Μάνωλας, Κουτρομάνος.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr
- Στα «ΝΕΑ» της Τετάρτης: Τα κράτη – μέλη της ΕΕ πάνω από την Τουρκία
- Πτώση τουρκικού Σινούκ κατά τη διάρκεια άσκησης
- Ρεάλ Μαδρίτης – Αλαβές 2-1: Επιστροφή στις νίκες με Εμπαπέ και Βινίσιους
- Sotheby’s: Συμφωνία με KKR για δάνειο 100 εκατ. δολ. – Ένα ακόμη επίπεδο χρέους στον οίκο δημοπρασιών
- Ινδία: Τουλάχιστον 13 νεκροί και πάνω από 40 τραυματίες εξαιτίας πυρκαγιάς σε αποθήκη πυροτεχνημάτων
- Ανιστόρητος υφυπουργός: Ο Γιάννης Ανδριανός είπε ότι η «τοξικότητα» οδήγησε στη Χούντα




