
Η Κιέβο του Σορεντίνο το νέο «τεστ» του Αρη
Στο φιλικό παιχνίδι με την Κιέβο που θα διεξαχθεί τη Δευτέρα (21:00) έχουν στρέψει πλέον το ενδιαφέρον τους οι άνθρωποι του Αρη. Η αποστολή της ιταλικής ομάδας, στην οποία συμπεριλαμβάνεται κι ο Στέφανο Σορεντίνο, έφτασε την Κυριακή στο αεροδρόμιο «Μακεδονία».
89
Στο φιλικό παιχνίδι με την Κιέβο που θα διεξαχθεί τη Δευτέρα (21:00) έχουν στρέψει πλέον το ενδιαφέρον τους οι άνθρωποι του Αρη. Η αποστολή της ιταλικής ομάδας, στην οποία συμπεριλαμβάνεται κι ο Στέφανο Σορεντίνο, έφτασε την Κυριακή στο αεροδρόμιο «Μακεδονία».
Τα εισιτήρια του αγώνα, που κυκλοφόρησαν πριν λίγες μέρες παρουσιάζουν μεγάλη ζήτηση και το «Κλ. Βικελίδης» αναμένεται να είναι πάλι κατάμεστο, όπως έγινε και στο φιλικό με την Μπόκα Τζιούνορς.
Οι ενδείξεις από την κίνηση των εισιτηρίων είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντικές. Πέρα από τους συνδέσμους που κινητοποιήθηκαν άμεσα και κυρίως οργανωμένα, άμεση ήταν και η ανταπόκριση των φίλων της ομάδας που έσπευσαν να στηρίξουν και πάλι την προσπάθεια.
Για το παιχνίδι δεν ισχύουν τα εισιτήρια διαρκείας, εκτός φυσικά από τους κατόχους διαρκείας VIP. Οι τιμές των εισιτηρίων που διατίθενται από το ARIS MOBILE είναι οι εξής:
Θύρες 1-3: 15 ευρώ. Θύρα 2: 25 ευρώ. Θύρες 5-6-9: 30 ευρώ. Θύρα 7: 50 ευρώ. Θύρα VIP: 100 ευρώ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr
- Ρεαλιστικές προοπτικές του «ασυμβίβαστου»
- Ιράν: Εάν ΗΠΑ και Ισραήλ επιτεθούν ξανά «αποχαιρετήστε την παραγωγή πετρελαίου στη Μέση Ανατολή»
- ΟΗΕ: Ο κόσμος είναι έτοιμος να αναθέσει σε γυναίκα το αξίωμα της Γενικής Γραμματέα, λέει η Μπατσελέτ
- Ιταλία: Η Μελόνι απαντά στον ρώσο παρουσιαστή για την «πιστοποιημένη ηλίθια» και «κακή και άσχημη γυναικούλα»
- Το Περού αναβάλλει για τουλάχιστον μερικούς μήνες την αγορά F-16 από τις ΗΠΑ
- Βενεζουέλα: Τουλάχιστον 5 έγκλειστοι νεκροί κατά την εξέγερση σε φυλακή υψίστης ασφαλείας




