
Νεκρός από καρδιακή προσβολή ο αρχηγός της Εσπανιόλ
Νεκρός βρέθηκε από τους συμπαίκτες του το βράδυ του Σαββάτου ο αρχηγός της Εσπανιόλ, Ντάνι Χάρκε, ο οποίος βρισκόταν στην Ιταλία για προετοιμασία με την ισπανική ομάδα. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο άτυχος ποδοσφαιριστής πέθανε από καρδιακή προσβολή μέσα στο ξενοδοχείο που διέμενε η αποστολή στην πόλη Κοβιτσιάνα.
89
Νεκρός βρέθηκε από τους συμπαίκτες του το βράδυ του Σαββάτου ο αρχηγός της Εσπανιόλ, Ντάνι Χάρκε, ο οποίος βρισκόταν στην Ιταλία για προετοιμασία με την ισπανική ομάδα. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο άτυχος ποδοσφαιριστής πέθανε από καρδιακή προσβολή μέσα στο ξενοδοχείο που διέμενε η αποστολή στην πόλη Κοβιτσιάνα.
Όπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες ο Χάρκε δεν κατέβηκε για φαγητό και όλοι υποψιάστηκαν ότι κάτι συνέβη στον συμπαίκτη τους γι αυτό και ανέβηκαν στο δωματιό του, όπου τον βρήκαν νεκρό.
Οι ίδιες πληροφορίες επισημαίνουν ότι ο παίκτης μιλούσε στο τηλέφωνο με την κοπέλα του, όταν για άγνωστους λόγους -μέχρι στιγμής- η επικοινωνία διεκόπη και κατά τα φαινόμενα υπέστη την καρδιακή προσβολή.
Ο συμπαίκτης του, Φεράν Κορομίνας και ένας άνθρωπος του συλλόγου έσπευσαν στο δωμάτιό του και τον βρήκαν αναίσθητο, ενώ παρά το γεγονός ότι διακομίστηκε άμεσα σε κοντινό νοσοκομείο δεν μπόρεσαν να τον επαναφέρουν στη ζωή και εκεί διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Όπως μεταδίδουν τα ισπανικά ΜΜΕ, ο Χάρκε το πρωί του Σαββάτου είχε συμμετάσχει κανονικά στην προπόνηση της Εσπανιόλ.
Ο άτυχος ποδοσφαιριστής είχε πάρει πριν από λίγο καιρό το περιβραχιόνιο διαδεχόμενος τον Ραούλ Ταμούδο.
Ύστερα από την τραγική αυτή εξέλιξη η αποστολή των Καταλανών επιστρέφει την Κυριακή στη Βαρκελώνη.
– Δύο γκολ ο Αμανατίδης
– Στη Λάτσιο το Σούπερ Καπ
– Η «μάχη» του Γουέμπλεϊ
– Live οι αγώνες στο in.gr
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- H «ακτινογραφία» του Έλληνα συνταξιούχου – Πού κυμαίνεται η μέση σύνταξη
- Σι σε Τραμπ: Κακοί χειρισμοί στο θέμα της Ταϊβάν μπορεί να προκαλέσουν σύγκρουση – Το Ιράν και τα άλλα θέματα στην ατζέντα
- Θεσσαλονίκη: Χειροπέδες σε 29χρονο που οδηγούσε μεθυσμένος και έτρεχε με 145χλμ
- Κίεβο: Νέα ρωσική επίθεση με drones και πυραύλους μετά το μαζικό σφυροκόπημα
- Γιατί οι «δύσκολοι» σκύλοι δεν είναι αυτό που νομίζουμε – Ο μύθος της φυλής
- Μήπως το chatbot AI σας χειραγωγεί και διαμορφώνει έμμεσα τις απόψεις σας;



