
O Μπασινάς εκτός Εθνικής για το φιλικό με την Πολωνία
Ο Ότο Ρεχάγκελ ανακοίνωσε την Τετάρτη τα ονόματα των οκτώ «λεγεωνάριων» που θα συμπεριληφθούν στην αποστολή της Εθνικής ομάδας, ενόψει του εκτός έδρας φιλικού αγώνα με την Πολωνία (12/8). Ο Αγγελος Μπασινάς δεν συμπεριλήφθηκε στις κλήσεις του Ομοσπονδιακού τεχνικού, ενώ «προσκλητήριο» έλαβαν οι Μόρας, Παπασταθόπουλος, ενώ επέστρεψε και ο Γιάννης Αμανατίδης.
102
Ο Οτο Ρεχάγκελ ανακοίνωσε την Τετάρτη τα ονόματα των οκτώ «λεγεωνάριων» που θα συμπεριληφθούν στην αποστολή της Εθνικής ομάδας, ενόψει του εκτός έδρας φιλικού αγώνα με την Πολωνία στις 12 Αυγούστου.
Ο Αγγελος Μπασινάς δεν συμπεριλήφθηκε στις κλήσεις του Ομοσπονδιακού τεχνικού, ενώ «προσκλητήριο» έλαβαν οι Μόρας, Παπασταθόπουλος, ενώ επέστρεψε και ο Γιάννης Αμανατίδης.
Αναλυτικά οι οκτώ «εκλεκτοί» του Γερμανού τεχνικού, είναι οι Βαγγέλης Μόρας, Σωκράτης Παπασταθόπουλος, Φάνης Γκέκας, Νίκος Λυμπερόπουλος, Αγγελος Χαριστέας, Γιώργος Σαμαράς, Χρήστος Πατσατζόγλου και Γιάννης Αμανατίδης.
Οι πρώτες κλήσεις στην Ελπίδων για το φιλικό με Σλοβακία
Ο προπονητής της Εθνικής ελπίδων, Νίκος Νιόπλιας, απηύθυνε πρόσκληση σε δύο παίκτες, οι οποίοι ανήκουν σε συλλόγους του εξωτερικού, ενόψει της εκτός έδρας φιλικής αναμέτρησης με την αντίστοιχη της Σλοβακίας.
Οι επίλεκτοι του Ομοσπονδιακού τεχνικού για τον αγώνα της 12ης Αυγούστου είναι οι Βασίλης Πλιάτσικας (Σάλκε) και Κώστας Λάμπρου (Φέγενορντ).
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- «Ευχαριστεί τον Θεό που είναι ζωντανός» ο Σταύρος Φλώρος – Συνελήφθη ο καπετάνιος του σκάφους
- Οι «τανάλιες» του Ολυμπιακού πάνω στον Μπιμπέροβιτς
- Αποταμίευση: Κάθε ένα ευρώ κινήτρου θα φέρει άνοδο του ΑΕΠ κατά δύο ευρώ σε βάθος πενταετίας
- Κρήτη: Επιδεινώθηκε η κατάσταση της υγείας της 28χρονης που την παρέσυρε με το αυτοκίνητο ο σύζυγός της
- Ζωή Κωνσταντοπούλου: Στη Βουλή πέντε αιτήματα άρσης ασυλίας σε βάρος της – Ποιες υποθέσεις αφορούν
- Η Κούβα ξέμεινε από ντίζελ και μαζούτ – Η Αβάνα ζητά από τις ΗΠΑ να άρουν τον αποκλεισμό


