
«This is Σπάρτα», μαχητής ο Παναθηναϊκός στην Πράγα, LIVE ο αγώνας από το in.gr
Το πρώτο βήμα για την πρόκριση επί της Σπάρτα Πράγας καλείται να κάνει απόψε (21:00, novasports1), ο Παναθηναϊκός, βάζοντας τις βάσεις ενόψει του επαναληπτικού στο ΟΑΚΑ. Ο Χενκ Τεν κάτε δήλωσε ότι η ομάδα του είναι έτοιμη για τη διπλή «μάχη» και έδωσε τις τελευταίες οδηγίες προς τους παίκτες του. Ως «αουτσάιντερ» αυτοχαρακτηρίζονται οι Τσέχοι. Παρακολουθείστε Live την εξέλιξη του αγώνα από το in.gr
102
Το πρώτο βήμα για την πρόκριση επί της Σπάρτα Πράγας καλείται να κάνει απόψε (21:00, novasports1), ο Παναθηναϊκός, βάζοντας τις βάσεις ενόψει του επαναληπτικού στο ΟΑΚΑ.
Ο Χενκ Τεν κάτε δήλωσε ότι η ομάδα του είναι έτοιμη για τη διπλή «μάχη» και έδωσε τις τελευταίες οδηγίες προς τους παίκτες του. Ως «αουτσάιντερ» αυτοχαρακτηρίζονται οι Τσέχοι.
Τα πλάνα της ενδεκάδας
Ο Ολλανδός τεχνικός ελπίζει όχι… απλά σε θετικό αποτέλεσμα, αλλά στη νίκη προκειμένου να ξεμπερδεύει μια ώρα νωρίτερα με το πρώτο εμπόδιο προς τους «χρυσοφόρους» ομίλους του Champions League.
Σύφωνα με τις ενδείξεις ο Τεν Κάτε προσανατολίζεται να παρατάξει τους «πράσινους» με σύστημα 4-4-2 , με επιθετικό δίδυμο τους Σισέ και Σαλπιγγίδη.
Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Γκαλίνοβιτς, στην άμυνα, από δεξιά προς αριστερά, οι Μπιέρσμιρ, Βύντρα, Καντέ και Σπυρόπουλος.
Στη μεσαία γραμμή θα αγωνιστούν οι Ζιλμπέτρο, Σιμάο ως κεντρικοί χαφ, έχοντας στα πλάγια τον Γκάμπριελ (δεξιά) και τον Καραγκούνη (αριστερά).
Την αποστολή συμπληρώνουν οι Τζόρβας, Μαχλελής, Σαριέγκι, Νίνης, Κατσουράνης, Λέτο και Πετρόπουλος. Στην Αθήνα έμειναν οι Μουν, Μάτος, Χριστοδουλόπουλος, Ρουκάβινα και Μελίσσης.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Μονακό: Οι οκτώ διαθέσιμοι παίκτες της για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό
- Ουγγαρία: Το Δικαστήριο της ΕΕ χαρακτηρίζει τον νόμο κατά των ΛΟΑΤΚΙ ατόμων ασύμβατο με τις αρχές της Ένωσης
- Παναθηναϊκός: Ο Μπαλντίνι ψάχνει ήδη τον αντί-Μπενίτεθ
- Κόκκινο της φωτιάς – Οι εμφανίσεις από την παγκόσμια πρεμιέρα του «Ο Διάβολος φοράει Prada 2»
- Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση σε οικισμό στον Ασπρόπυργο – Έκρυβαν σε βόθρο καραμπίνες και πινακίδες, 10 συλλήψεις
- Οι τέσσερις λόγοι που ορίστηκε ο Ευαγγέλου στον τελικό Κυπέλλου



