
Ακυρώνονται οι εμφανίσεις της Ζαν Μορό στην Επίδαυρο
Τα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει η διάσημη Γαλλίδα ηθοποιός Ζαν Μορό οδήγησαν στην ακύρωση των παραστάσεων του Αμος Γκιτάι Ο πόλεμος των υιών του φωτός κατά των υιών του σκότους, που επρόκειτο να φιλοξενήσει η Επίδαυρος το διήμερο 24-25 Ιουλίου.
43
Τα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει η διάσημη Γαλλίδα ηθοποιός Ζαν Μορό οδήγησαν στην ακύρωση των παραστάσεων του Αμος Γκιτάι Ο πόλεμος των υιών του φωτός κατά των υιών του σκότους, που επρόκειτο να φιλοξενήσει η Επίδαυρος το διήμερο 24-25 Ιουλίου.
Από το Ελληνικό Φεστιβάλ αρχικά ανακοινώθηκε πως η παράσταση θα ανέβαινε μόνο το Σάββατο, 25 Ιουλίου. Ωστόσο, η ωτίτιδα και η φαρυγγίτιδα που ταλαιπωρούν τη διάσημη ηθοποιό οδήγησαν στην ακύρωση και των δύο παραστάσεων.
Η Ζαν Μορό ήταν η βασική αφηγήτρια και η «φωνή» του συγγραφέα του «Πολέμου» Φλάβιου Ιώσηπου.
Οι συμπαραγωγοί της παράστασης (Φεστιβάλ Barcelona Grec, Φεστιβάλ Αθηνών & Επιδαύρου, Διεθνές Φεστιβάλ Θεάτρου Κωνσταντινούπολης, Φεστιβάλ Αβινιόν, Od&233;on-Th&233;atre de l’ Europe ) αναμένεται να αποφασίσουν τις επόμενες ημέρες για το εάν θα οριστούν νέες ημερομηνίες.
Η ακύρωση της παράσταση αποτελεί μεγάλο οικονομικό πλήγμα για το Φεστιβάλ καθώς για δύο ημέρες το αρχαίο θέατρο θα μείνει άδειο.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ρωσία: Η προειδοποίηση της Μόσχας στις διπλωματικές αποστολές στο Κίεβο – Γιατί τώρα, τι μπορεί να συμβεί
- Κέιτ Μίντλετον: Γιατί επιλέγει την Ιταλία ως τον πρώτο της προορισμό μετά τη θεραπεία για τον καρκίνο;
- Η επόμενη βόμβα της παγκόσμιας οικονομίας – Τι σχεδιάζει το FSB
- Ο Λευκός Οίκος ενημέρωσε το Ιράν «με προσωπικό μήνυμα» για το Σχέδιο Ελευθερία – Η Τεχεράνη «δεν συμμορφώθηκε»
- Σάκοτα: «Καλή ομάδα η Μάλαγα, αλλά πιστεύω ότι έχουμε έρθει πιο κοντά στο επίπεδό της»
- Η εκδίκηση της «τίμιας» ταβέρνας: Γιατί επιστρέφουμε στο χάρτινο τραπεζομάντιλο




