
Με τη νικήτρια του Ζρίνσκι-Σλόβαν ο Ολυμπιακός, με Σπάρτα ο Παναθηναϊκός
Τη νικήτρια του αγώνα Ζρίνσκι-Σλόβαν Μπρατισλάβα (ο α αγώνας είχε λήξει 1-0) θα αντιμετωπίσει ο Ολυμπιακός στον γ προκριματικό γύρο του Champions League, ενώ ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει μία παλιά γνώριμή του τη Σλάβια Πράγας, ύστερα από την κλήρωση που έγινε στη Νιόν.
-To προφίλ της Σπάρτα Πράγας
-Τα προφίλ των Ζρίνσκι και Σλόβαν
-Oι πρώτες αντιδράσεις
26
Τη νικήτρια του αγώνα Ζρίνσκι-Σλόβαν Μπρατισλάβα (ο α αγώνας είχε λήξει 1-0) θα αντιμετωπίσει ο Ολυμπιακός στον γ προκριματικό γύρο του Champions League, ενώ ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει μία παλιά γνώριμή του τη Σλάβια Πράγας, ύστερα από την κλήρωση που έγινε στη Νιόν.
Ο πρώτος αγώνας των δύο ομάδων είχε λήξει 1-0 υπέρ της πρωταθλήτριας Βοσνίας, ενώ η ρεβάνς για το ζευγάρι αυτό θα γίνει την προσεχή Τρίτη (21/7), στην Μπρατισλάβα.
Το ραντεβού των «ερυθρολεύκων» είναι για τις 28/29 Ιουλίου εκτός έδρας, ενώ στο Καραϊσκάκη θα φιλοξενήσει την αντιπαλό του στις 4/5 Αυγούστου.
Για τους «πράσινους» το πιθανότερο είναι ο πρώτος αγώνας να διεξαχθεί στο ΟΑΚΑ και η ρεβάνς στην Πράγα.
Υπενθυμίζεται ότι οι δύο ομάδες αναμετρήθηκαν και πέρυσι στα προκριματικά της διοργάνωσης, με τους «πράσινους» να πετυχαίνουν δύο νίκες (2-1 στην Πράγα και 1-0 στην Αθήνα) και να παίρνουν την πρόκριση για τη φάση των ομίλων.
Ζευγάρια πρωταθλητών
1. Σάλτζμπουργκ / Μποέμιανς – Πιούνικ / Ντιναμό Ζάγκρεμπ
2. Ζρίνσκι Μόσταρ / Σλόβαν Μπρατισλάβα – Ολυμπιακός
3. Ζυρίχη – WIT Τιφλίδα / Μάριμπορ
4. Στρέιμουρ / ΑΠΟΕΛ – Ριλ / Παρτιζάν
5. Ίντερ Τούρκου / Σερίφ – Σλάβια Πράγας
6. Χαφναρφιόρντουρ / Ακτόμπε – Μακάμπι Χ. / Γκλεντόραν
7. Εκράνας / Μπάκι – Λέφσκι / Σαντ Τζούλια
8. Βέντσπιλς – Ντούντελανζ – Μακεντονίγια ΜΠΑΤΕ
9. Βίσλα / Λεβάντια – Ντέμπρετσεν / Κάλμαρ
10. Κοπεγχάγη / Μόγκρεν – Τίρανα / Στάμπαεκ
Ζευγάρια μη πρωταθλητών
1. Σπάρτα Πράγας – Παναθηναϊκός
2. Σαχτάρ – Τιμοσοάρα
3. Σπόρτινγκ – Τβέντε
4. Σέλτικ – Ντιναμό Μόσχας
5. Άντερλεχτ – Σίβασπορ
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Κλιμακώνεται η κυβερνητική κρίση στη Βρετανία – Παραιτήθηκε από υπουργός βασικός αντίπαλος του Κιρ Στάρμερ
- Νότης Σφακιανάκης: Παντρεύεται ο γιος του Απόλλωνας
- Αυτή είναι η πρόταση της Γιουνάιτεντ στον Κάρικ
- Στο φως όσα κατέθεσε ο Χάουαρντ Λάτνικ: Τρεις φορές συνάντησε τον γείτονά του, Τζέφρι Έπσταϊν, είπε
- Ιταλία: Προπονητής της χρονιάς ο Πρίφτης (pic)
- «Βγήκα από το σπίτι μου και είδα διαμελισμένο το σώμα της»: Μαρτυρία στο in για το τροχαίο στα Πατήσια



