
Ο Μπάγεβιτς εισηγήθηκε την αποχώρηση τριών παικτών
Αλλοι τρεις ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ, χωρίς σημαντική παρουσία σε επίσημους αγώνες της ομάδας, αποτέλεσαν τη Δευτέρα παρελθόν, μετά από σχετική εισήγηση του Ντούσαν Μπάγεβιτς. Ο λόγος για τους Νίκο Καλτσά, Χρήστο Κωστέλλο και Τρύφωνα Κρουσταλέλη.
105
Αλλοι τρεις ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ, χωρίς σημαντική παρουσία σε επίσημους αγώνες της ομάδας, αποτέλεσαν τη Δευτέρα παρελθόν, μετά από σχετική εισήγηση του Ντούσαν Μπάγεβιτς.
Ο λόγος για τους Καλτσά, Κωστέλλο καιΚρουσταλέλη, για τους οποίους η σχετική ανακοίνωση της ΠΑΕ αναφέρει:
«Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τους ποδοσφαιριστές Νίκο Καλτσά, Χρήστο Κωστέλλο και Τρύφωνα Κρουσταλέλη. Η διοίκηση της ομάδας εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα τους».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Μέριλιν Μονρόε: Μια έκθεση αμφισβητεί όσα πιστεύαμε για το μεγαλύτερο σύμβολο του Χόλιγουντ
- Βρετανία: Εκλήθη από το υπουργείο Εξωτερικών ο Ρώσος πρέσβης μετά την επίθεση με drone στη Ρουμανία
- Oμηρικό debate στον Guardian: Γιατί δεν υπάρχει ούτε ένας Έλληνας στην Οδύσσεια του Νόλαν;
- Έρευνα ΠΑΝΣΥΠΟ για τη στεγαστική κρίση: Άνθρωποι δίχως σπίτια, σπίτια χωρίς ανθρώπους
- Ολυμπιακός: Με 11άδα στον πρώτο τελικό κόντρα στον Παναθηναϊκό – Ποιοι έμειναν εκτός
- Τουρισμός: Ρεκόρ αεροπορικών αφίξεων για την Κρήτη στην έναρξη της σεζόν







