Σε νέες φήμες για τα «ροζ» πάρτι του Μπερλουσκόνι αναφέρεται η Corriere della Sera
Δημοσίευμα της Corriere della Sera αναφέρει ότι ίσως υπάρχουν και νέες αποκαλύψεις σχετικά με δραστηριότητες του Ιταλού πρωθυπουργού Σίλβιο Μπερλουσκόνι. Επιχειρηματίας φέρεται να κάνει λόγο για γιορτές στη βίλα του «Καβαλιέρε» στις οποίες «είχαν κληθεί και κοπέλες επί πληρωμή».
Δημοσίευμα της Corriere della Sera αναφέρει ότι ίσως υπάρχουν και νέες αποκαλύψεις σχετικά με δραστηριότητες του Ιταλού πρωθυπουργού Σίλβιο Μπερλουσκόνι. Επιχειρηματίας φέρεται να κάνει λόγο για γιορτές στη βίλα του «Καβαλιέρε» στις οποίες «είχαν κληθεί και κοπέλες επί πληρωμή».
Η οικονομική αστυνομία της Ιταλίας προσπαθεί να εξακριβώσει, σε έρευνα που βρίσκεται σε εξέλιξη στο Μπάρι της Απουλίας, εάν ο επιχειρηματίας Τζαμπάολο Ταραντίνι (η εταιρία του οποίου δραστηριοποιείται στον τομέα των νοσοκομειακών προμηθειών) ευνοήθηκε στην διαδικασία ανάθεσης εργολαβιών για τον εκσυγχρονισμό της τεχνολογίας διαφόρων νοσοκομειακών μονάδων.
Σύμφωνα με την Corriere della Sera, στις τηλεφωνικές συνδιαλέξεις του Τζ.Ταραντίνι, που βρίσκονται στα χέρια των ανακριτών, γίνεται αναφορά και σε σειρά εκδηλώσεων που οργανώθηκαν στην βίλα του Ιταλού πρωθυπουργού Σίλβιο Μπερλουσκόνι στη Σαρδηνία.
Σε ορισμένες, δε, από αυτές τις συνομιλίες, προσθέτει η εφημερίδα του Μιλάνου, ο επιχειρηματίας από την Νότια Ιταλία, αναφέρει ότι «είχαν κληθεί και κοπέλες επί πληρωμή».
Οι Ιταλοί εισαγγελείς προσπαθούν να καταλάβουν αν οι ισχυρισμοί του Ταραντίνι, διαθέτουν όντως βάση -και αν, ενδεχομένως, μπορεί να στοιχειοθετηθεί η κατηγορία της προαγωγής στην πορνεία.
Ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι σε δήλωσή του τονίζει ότι «για μια ακόμη φορά οι εφημερίδες είναι γεμάτες ψευδη. Δεν θα αφήσω να με επηρεάσουν οι επιθέσεις αυτές και θα συνεχίσω να εργάζομαι, όπως πάντα, για το καλό της χώρας».
Η εφημερίδα εκτιμά, ωστόσο, ότι «οι μέχρι τώρα εξελίξεις πρόκειται να συζητηθούν ευρέως, από την στιγμή, μάλιστα, που ο Μάσσιμο Ντ Αλέμα, την περασμένη Κυριακή, είχε δηλώσει ότι προμηνύονται σφοδρές αναταράξεις για την κυβέρνηση και άρα, η αντιπολίτευση, πρέπει να βρίσκεται σε ετοιμότητα».
Υποψήφιο για 8 Όσκαρ είναι το ρομαντικό δράμα της Κλόι Ζάο, με τίτλο Άμνετ που κλέβει τις εντυπώσεις στις σκοτεινές αίθουσες. Αυτές είναι οι νέες ταινίες της εβδομάδας.