Πτήση στο Λονδίνο από την Ισινμπάγιεβα
Η Γέλενα Ισινμπάγιεβα ανακοίνωσε ότι θα αγωνιστεί στο grand prix του Λονδίνου (24-25/7), όπου αναμένεται να συμμετάσχει και ο Ουσέιν Μπολτ. «Θέλω να είμαι σίγουρη ότι θα βρίσκομαι σε καλή κατάσταση σε εκείνον τον αγώνα» είπε.
89
Η «τσαρίνα» των αιθέρων αποφάσισε να συμπεριλάβει τον αγώνα του Λονδίνου στην προετοιμασία της για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Βερολίνου.
«Θέλω να είμαι σίγουρη ότι θα βρίσκομαι σε καλή κατάσταση σε εκείνον τον αγώνα, καθώς θα είναι η τελευταία σοβαρή διοργάνωση πριν από το Παγκόσμιο πρωτάθλημα του Βερολίνου» τόνισε η Ισινμπάγιεβα η οποία αναφέρθηκε και στους στόχους της τη φετινή σεζόν.
«Μέχρι τώρα έχω πετύχει 26 παγκόσμια ρεκόρ, αλλά νομίζω ότι μπορώ να τα πάω ακόμα καλύτερα. Εγώ και ο προπονητής μου έχουμε επιλέξει πέντε αγώνες για να συμμετάσχουμε το καλοκαίρι στο πλαίσιο της προετοιμασίας για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr
- Ισραήλ: «Εάν θέλετε να φύγετε, πρέπει να φύγετε σήμερα» – Η οδηγία της πρεσβείας των ΗΠΑ στους υπαλλήλους της
- Νέα στάση εργασίας της ΑΔΕΔΥ την Τετάρτη 4 Μαρτίου για τη δίκη της Χρυσής Αυγής
- «Όλοι αυτό μου λένε» – Ο Μπράντλεϊ Κούπερ αντιδρά στις φήμες ότι έχει υποβληθεί σε πλαστική χειρουργική
- Γιατί άλλαξαν έδρα τρία παιχνίδια της Euroleague…
- Ηράκλειο: Με πλούσιο ποινικό παρελθόν οι δύο συλληφθέντες για την απάτη του ενός εκατ. ευρώ
- 90 γιακαράντες στη Λεωφόρο Β. Κωνσταντίνου




