
Εις σάρκα μία -για δεύτερη φορά- η Σάλμα Χάγιεκ και ο αγαπημένος της
Μετά τον πολιτικό γάμο, που τελέστηκε ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου στο Παρίσι, η Σάλμα Χάγιεκ και ο αγαπημένος της Γάλλος επιχειρηματίας Φρανσουά Ανρί Πινό προχώρησαν και στον θρησκευτικό γάμο, αυτή τη φορά στη Βενετία. Η τελετή έγινε με κάθε επισημότητα, παρουσία αρκετών διασημοτήτων.
43
Μετά τον πολιτικό γάμο, που τελέστηκε ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου στο Δημαρχείο του Παρισιού, η γνωστή Μεξικανή ηθοποιός Σάλμα Χάγιεκ και ο αγαπημένος της Γάλλος επιχειρηματίας Φρανσουά Ανρί Πινό προχώρησαν και στον θρησκευτικό γάμο, αυτή τη φορά στη Βενετία.
Η τελετή πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, με κάθε επισημότητα, στο ιστορικό κτίριο της Όπερας Λα Φενίτσε, παρουσία διάσημων προσκεκλημένων.
Ανάμεσα σε αυτούς, οι ηθοποιοί Σαρλίζ Θερόν, Πενέλοπε Κρουθ και Ασλεϊ Τζαντ. Το «παρών» έδωσαν, επίσης, ο Μπόνο των U2, η διευθύντρια της Vogue Αννα Γουίντορ, καθώς και ο τέως πρόεδρος της Γαλλίας Ζακ Σιράκ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,Associated Press
- Αθήνα: Νεκρή γυναίκα σε ακάλυπτο πολυκατοικίας στο κέντρο – Τι ισχυρίστηκε ο άνδρας που ήταν μαζί της
- Γιατί είναι σημαντικό ο σκύλος μας να ανταποκρίνεται άμεσα σε αυτό που τού ζητάμε
- Η μισή Euroleague στα πόδια του Φόρεστ…
- Ελεάνα Παπαϊωάννου: «Είχα μείνει έγκυος και απέβαλλα»
- Προειδοποίηση Πιερρακάκη στο ΔΝΤ: Κίνδυνος μεγάλης ενεργειακής κρίσης με κλειστά τα Στενά του Ορμούζ
- Κεφαλονιά: «Σήμερα έχω τον γάμο και την κηδεία της κόρης μου» – Συγκλονίζει ο πατέρας της 19χρονης



