89

Σκυμμένα κεφάλια, ιδιαίτερα έκρυθμη ατμόσφαιρα και απαγόρευση δηλώσεων με απώτερο σκοπό την δημιουργία συνθηκών για την αποκατάσταση της ηρεμίας. Αυτά περιλαμβάνει η επόμενη μέρα για τον ΠΑΟΚ, μετά τον αποκλεισμό από τον Ολυμπιακό στο Κύπελλο Ελλάδος.

Οι επιτελείς του Δικεφάλου είναι αγανακτισμένοι από την συμπεριφορά του διαιτητή Κουκουλάκη, αλλά και από το ξύλο που έφαγαν οι περίπου 50 φίλοι της ομάδας που βρέθηκαν στο Καραϊσκάκη. Ενόψει μάλιστα της Κυριακάτικηςαναμέτρησης των δύο ομάδων στο γήπεδο της Τούμπας, γίνονται επαφές ούτως ώστε να αποφευχθούν δυσάρεστα περιστατικά.

Ηπροπόνηση της Πέμπτης έγινε στις εγκαταστάσεις της Σουρωτής, όπου βρέθηκαν και μερικοί φίλαθλοι της ομάδας. Στόχος τους ήταν να μιλήσουν με τους ποδοσφαιριστές και φυσικά να τους εμψυχώσουν ενόψει της επόμενης αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό. Στη πραγματικότητα όμως, ουδείς είχε την διάθεση να μιλήσει.

Στα πρόσωπα των παικτών ήταν φανερή η πικρία αλλά και ο εκνευρισμός λόγω των όσων έλαβαν χώρα στον επαναληπτικό αγώνα με τους πειραιώτες.

Αρκετοί παίκτες συγκεντρώθηκαν μάλιστα πριν την έναρξη της προπόνησης και μιλούσαν για φάσεις της αναμέτρησης του Κυπέλλου, αδυνατώντας να κατανοήσουν τα σφυρίγματα του διαιτητή.

Περί τα μέσα της προπόνησης έφθασε στις εγκαταστάσεις της Σουρωτής και ο Θοδωρής Ζαγοράκης. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ δεν θέλησε να μπει σε διαδικασία ομιλίας στους παίκτες, αλλά συζήτησε με τον Φερνάντο Σάντος.

Είναι φανερό εξάλλου ότι οι επιτελείς του ΠΑΟΚ θέλουν να ρίξουν τους τόνους, έχοντας διαπιστώσει το κλίμα έντονου εκνευρισμού που επικρατεί και στις τάξεις των φιλάθλων.

Και από τη στιγμή που σε 72 ώρες ακολουθεί ο αγώνας πρωταθλήματος με τον Ολυμπιακό στο γήπεδο της Τούμπας, είναι ευνόητοι οι λόγοι για τους οποίους θα πραγματοποιηθεί συνάντηση μεταξύ του Παναγιώτη Ποικιλίδη με τους εκπροσώπους των οργανωμένων συνδέσμων.

Σε αγωνιστικό επίπεδο, οι πιθανότητες συμμετοχής του Πάμπλο Γκαρσία παραμένουν σε χαμηλό επίπεδο. Ο ουρουγουανός ποδοσφαιριστής δεν ακολούθησε το πρόγραμμα προετοιμασίας, αλλά έκανε θεραπεία, γεγονός που κάθε άλλο παρά διαμόρφωσε κλίμα αισιοδοξίας.

Στο μεταξύ, δεν υπολογίζονται και οι Κοντρέρας, Ιβιτς οι οποίοι αποβλήθηκαν από το χθεσινό παιχνίδι και θα εκτίσουν ποινή τιμωρίας.

Δεν αποκλείεται πάντως να γίνουν συστάσεις στον Σέρβο ποδοσφαιριστή, του οποίου η αντίδραση κάθε άλλο παρά αρμόζει σε επαγγελματία αθλητή.

Από εκεί και πέρα, οι παίκτες που αγωνίστηκαν στο μεγαλύτερο μέρος της αναμέτρησης έκαναν ασκήσεις χαλάρωσης, σε αντίθεση με τους υπόλοιπους.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr