89

O Βασίλης Κουτσιανικούλης έχει συγκεντρώσει ξανά πάνω του τα φώτα της δημοσιότητας, καθώς φροντίζει να κάνει τα καλύτερα παιχνίδια του κόντρα στον Παναθηναϊκό και στον Ολυμπιακό. Μοιραία, οι «μεγάλοι» στρέφουν το βλέμμα τους προς τον 21χρονο μεσοεπιθετικό του Εργοτέλη, οι διοικούντες του οποίου φέρονται ανοιχτοί σε προτάσεις για την παραχώρηση του λαρισαίου άσου, αρκεί, όπως λένε δια στόματος του μεγαλομετόχου των κρητικών Νίκου Τζώρτζογλου να ικανοποιηθούν οικονομικά.

«Δεν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο πέραν κάποιου επίσημου ενδιαφέροντος που είχε εκδηλώσει ο Ολυμπιακός από πέρυσι και το είχαμε δημοσιοποιήσει. Πλην αυτής της πρότασης, δεν έχει υπάρξει άλλη επίσημη προσφορά.

»Εμείς τότε είχαμε πει πως δεν είμαστε διατεθειμένοι να παραχωρήσουμε τον ποδοσφαιριστή. Από εκεί και πέρα ακούμε και εμείς διάφορες φήμες, ότι ομάδες από την Ελλάδα και την Ευρώπη ενδιαφέρονται για τον ταλαντούχο παίκτη μας, αλλά κάτι επίσημο σε μένα, στους συνεργάτες μου, στον πρόεδρο ή στα γραφεία της ΠΑΕ δεν έχει έρθει», ανέφερε στον «NovaΣΠΟΡ FM 94,6», ο Νίκος Τζώρτζογλου και πρόσθεσε:

«Πολιτική και φιλοσοφία της ομάδας είναι να μην μπαίνει εμπόδιο στο μέλλον οποιουδήποτε ποδοσφαιριστή. Αυτό φυσικά υπό την προϋπόθεση ότι τα ανταλλάγματα που θα μας δοθούν ικανοποιούν την εταιρία.

»Εφόσον δοθούν τα ανάλογα ανταλλάγματα, η ΠΑΕ δεν έχει κανένα πρόβλημα να παραχωρήσει κάποιον ποδοσφαιριστή».

Παράλληλα διέψευσε δημοσιεύματα περί ρήτρας στο συμβόλαιο του παίκτη, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Δεν υπάρχει καμία ρήτρα 2 εκατ. ευρώ».

«Μεγάλη η τιμή για το Ηράκλειο που έρχεται η Εθνική»

Στη συνέχεια, ο Νίκος Τζώρτζογλου, μιλώντας με την ιδιότητα του προέδρου της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ηρακλείου, δεν έκρυψε και την αδημονία του κόσμου της Κρήτης για τους προσεχείς αγώνες της εθνικής ομάδας, που θα φιλοξενηθεί στο Παγκρήτιο στο υπόλοιπο της προκριματικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου:

«Είναι μεγάλη τιμή για το Ηράκλειο και το νησί μας, γιατί δεν είναι μία επιλογή που έκανε απλώς η ομοσπονδία, αλλά αποφασίστηκε μετά από παρότρυνση των παικτών και του τεχνικού τιμ, που επέλεξαν από όλη την ελληνική επικράτεια να αγωνιστούν στο Παγκρήτιο.

»Είναι μεγάλη η περηφάνιά μας για αυτό, αλλά και η ευθύνη, γιατί θα πρέπει ο φίλαθλος κόσμος της Κρήτης να ανταποδώσει αυτή την αγάπη και στα επόμενα παιχνίδια να κατακλύσει το γήπεδο, ειδικά στο παιχνίδι απέναντι στο Ισραήλ, που είναι καθοριστικό για την πρόκριση στα τελικά του Μουντιάλ. Ελπίζω ο κόσμος της Κρήτης να γίνει ο δωδέκατος παίκτης της εθνικής ομάδας».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr