
«Καθάρισαν» και προκρίθηκαν Γιουνάιτεντ και Έβερτον
Η Έβερτον και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ακολούθησαν την Τσέλσι στην επόμενη φάση του FA Cup. Τα «ζαχαρωτά» νίκησαν 3-1 την Αστον Βίλα εντός έδρας, ενώ οι «κόκκινοι διάβολοι» παρέδωσαν μαθήματα ποδοσφαίρου, νικώντας την Ντέρμπι 4-1 εκτός έδρας.
89
Η Έβερτον και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ακολούθησαν την Τσέλσι στην επόμενη φάση του FA Cup. Τα «ζαχαρωτά» νίκησαν 3-1 την Αστον Βίλα εντός έδρας, ενώ οι «κόκκινοι διάβολοι» παρέδωσαν μαθήματα ποδοσφαίρου, νικώντας την Ντέρμπι 4-1 εκτός έδρας.
Στο «Γκούντισον Παρκ» το σκορ στο 8 ήταν ήδη 1-1. Ο Ρόντγουελ είχε ανοίξει το σκορ στο 4 για την Εβερτον και ο Μίλνερ είχε ισοφαρίσει στο 8 με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι. Ο Αρτέτα έδωσε και πάλι το προβάδισμα στους γηπεδούχους με ακόμα ένα πέναλτι στο 24 για να διαμορφώσει το τελικό 3-1, ο Κέιχιλ στο 76.
Στην έδρα της Ντέρμπι, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν συνάντησε καμία δυσκολία και πήρε μία εύκολη νίκη 4-1. Ο Νάνι ήταν αυτός που έδωσε ώθηση στην ομάδα του με το γκολ που πέτυχε στο 29 με σουτ έξω από την περιοχή. Ο Γκίμπσον έκανε το 2-0 ένα λεπτό πριν τη λήξη του πρώτου μέρους και ο Ρονάλτνο με κεφαλιά έγραψε το 3-0 για τηη Γιουνάιτεντ.
Ο Αντισον μείωσε 1-3 για την Ντέρμπι στο 56 αλλά ο Γουέλμπεκ στο 81 διαμόρφωσε το τελικό 4-1.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr
- Η «έκρηξη» της AI απειλεί τις τράπεζες
- Η Βουλγαρία ψηφίζει την Κυριακή με τον πρώην πρόεδρο Ράντεφ να προηγείται στις δημοσκοπήσεις
- Το Ιράν επιβεβαιώνει πως επιτέθηκε στο Ιρακινό Κουρδιστάν
- Ο ράπερ Τόρι Λέινζ μήνυσε την φυλακή του ζητώντας 100 εκατ. δολάρια για μαχαίρωμα από συγκρατούμενο
- Ο ισραηλινός στρατός ανακοίνωσε τον θάνατο ενός διοικητή εφέδρων στο νότιο Λίβανο
- Ο Γκαλιμπάφ μίλησε για τον έλεγχο του Ορμούζ και για την κρίση που παραλίγο να τορπιλίσει τις διαπραγματεύσεις


