89

Ο Γκους Χίντινγκ προπόνησε για πρώτη φορά τους παίκτες της Τσέλσι και μίλησε για τα ανάμεικτα συμπεράσματά του στο επίσημο κανάλι της ομάδας. Ο Ολλανδός τεχνικός έμεινε εντυπωσιασμένος από τις ατομικές ικανότητες των παικτών των «μπλε», αλλά τόνισε ότι χρειάζονται πολλή δουλειά σε θέματα συνεργασίας, πειθαρχίας και τακτικής.

«Είναι όλοι τους πολύ καλοί παίκτες και προσπαθούν σκληρά στις προπονήσεις, αλλά αυτό από μόνο του δεν φτάνει για να φτιάξεις μία σωστή ομάδα. Χρειάζεται να κάνουμε πολλή δουλειά σε θέματα τακτικής και πειθαρχίας μέσα στο γήπεδο.

»Πρέπει να εκμεταλλευτούμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις ατομικές ικανότητες των παικτών μας, μέσα από την άψογη ομαδική δουλειά» ήταν τα πρώτα λόγια του Γκους Χίντινγκ, ως προπονητή της Τσέλσι.

Ζημιές ύψους 65.7 εκ. λιρών

Στο μεταξύ, το ποσό των 23.1 εκ. λιρών κατέβαλε ως αποζημίωση η Τσέλσι στους πρώην προπονητές της ομάδας, Ζοζέ Μουρίνιο, Αβρααμ Γκραντ και σε πέντε μέλη του προπονητικού τους τιμ. Ο σύλλογος ανακοίνωσε την Παρασκευή τα οικονομικά στοιχεία, βάση των οποίων υπάρχουν ζημιές ύψους 65.7 εκ. λιρών για το οικονομικό έτος 2008.

Τον προηγούμενο χρόνο η ομάδα του Λονδίνου είχε δηλώσει μεγαλύτυρες απώλειες, της τάξεως των 74 εκ. λιρών.

Το ποσό αυτό δεν συμπεριλαμβάνει την αποζημίωση που θα δοθεί στον Σκολάρι, ο οποίος απολύθηκε την περασμένη Δευτέρα, μετά από μόλις επτά μήνες συνεργασίας με τους «μπλε».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr,ΑΠΕ-ΜΠΕ