
Σύμπνοια σε όλα τα θέματα στις τάξεις του Παναθηναϊκού
Μπορεί το ΔΣ της ΠΑΕ Παναθηναϊκός να πραγμα-τοποιήθηκε το απόγευμα της Τρίτης με απουσίες, είχε όμως θετικά αποτελέσματα για τους «πράσινους», καθώς λύθηκε η παρεξήγηση των μετόχων με αποτέλεσμα να ακολουθήσουν δηλώσεις ενότητας. «Υπάρχει σύμπνοια σε όλα τα θέματα» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Νίκος Πατέρας.
- Ο Ζιλμπέρτο απολαμβάνει τη ζωή του στην Ελλάδα
- Το καλοκαίρι θα σκεφτεί για το μέλλον του ο Ίβανσιτς
66
Μπορεί το ΔΣ της ΠΑΕ Παναθηναϊκός να πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τρίτης με απουσίες, είχε όμως θετικά αποτελέσματα για τους «πράσινους», καθώς λύθηκε η παρεξήγηση των μετόχων με αποτέλεσμα να ακολουθήσουν δηλώσεις ενότητας και σύμπνοιας.
Τόσο ο Παύλος Γιαννακόπουλος, όσο ο Ανδρέας Βγενόπουλος, που είχε προσκληθεί, δεν ήταν παρόντες. Αντιθέτως έδωσαν το «παρών» οι υπόλοιποι «ισχυροί άνδρες», Γιάννης Βαρδινογιάννης, Νίκος Πατέρας και Θανάσης Γιαννακόπουλος αλλά και οι Ξυλάς, Βεκρής, Αντωνιάδης, Βουτσαράς, Σαμαράς, Σκιάνης και Δάβαρης.
Με την ολοκλήρωση της συνεδρίασης, ο πρόεδρος της «πράσινης» ΠΑΕ, Νίκος Πατέρας μίλησε για λύση της παρεξήγησης με τον Ερασιτέχνη (που είχε ξεσπάσει μετά την αποκαθήλωση των λαβάρων του μπάσκετ στη γιορτή για τα «γενέθλια» του συλλόγου που έγινε την προηγούμενη εβδομάδα στο ΟΑΚΑ) και δήλωσε χαρακτηριστικά:
«Δεν υπήρχε πρόθεση από κανέναν. Μιλήσαμε για όλα με τον Ερασιτέχνη. Υπάρχει σύμπνοια σε όλα τα θέματα.
» Αυτό που είπα στην ανακοίνωση μου ισχύει. Ήταν ένα ανθρώπινο λάθος. Δεν είχαμε ούτε πρόθεση να στεναχωρήσουμε τον Ερασιτέχνη, ούτε να μην τιμήσουμε την ιστορία της ομάδας μας».
Στη συνέχεια αναφέρθηκε στο γηπεδικό θέμα, τις αλλαγές που περιμένει στο ελληνικό ποδόσφαιρο και την πορεία της ομάδας:
«Περιμένουμε τις εξελίξεις από τις άλλες πλευρές για το γηπεδικό. Θα περιμένουμε τις αλλαγές που έχει υποσχεθεί ο κ. Πιλάβιος. Ο στόχος μας να πάρουμε έναν τίτλο. Αν ο Παναθηναϊκός παίζει όπως πρέπει δεν έχει να φοβηθεί τίποτα».
Από την πλευρά του, ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Θανάσης Γιαννακόπουλος τόνισε:
«Ήταν ένα πράγμα που εμάς μας πόνεσε πάρα πολύ, γιατί αυτά τα τέσσερα λάβαρα που ήταν κρεμασμένα, περιελάμβαναν λύπες στεναχώριες και αίμα. Μας έχουν… στοιχίσει οικογενειακώς από 100 εκατ. ευρώ. Αυτό για να καταλάβετε ποια είναι η προσφορά των Γιαννακόπουλων στην παναθηναϊκή οικογένεια.
» Θέσαμε ορισμένα θέματα και είδαμε κατανόηση. Ο Παναθηναϊκός πρέπει να είναι ενωμένος και αδιαίρετος για να πάει πολύ καλύτερα στο μέλλον».
ΤΟ ΔΣ πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία του Παναγιώτη Δάβαρη, ο οποίος δήλωσε:
«Ο θεσμός της πολυμετοχικότητας θα μεγαλουργήσει. Αν δείτε ποιοι συμμετέχουν, θα διαπιστώσετε ότι πρόκειται για ανθρώπους που είναι αυτοδημιούργητοι. Σύντομα θα δείτε τα θετικά. Οι σχέσεις της ΠΑΕ με τον Ερασιτέχνη θα είναι καλύτερες από εδώ και πέρα».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ο Γκαλιμπάφ μίλησε για τον έλεγχο του Ορμούζ και για την κρίση που παραλίγο να τορπιλίσει τις διαπραγματεύσεις
- Κυπελλούχος Ισπανίας η Ρεάλ Σοσιεδάδ, νίκησε την Ατλέτικο σε έναν δραματικό τελικό (vids)
- Προσομοιωτές F-16 και F-35 και εφαρμογές εικονικής πραγματικότητας της Πολεμικής Αεροπορίας στην Άμφισσα
- Το Ισραήλ κατεδαφίζει κτίρια – ανάμεσά τους σχολείο – στο νότιο Λίβανο
- Ο τελευταίος που είδε ζωντανό και μίλησε με τον Αλέκο Δασκαλάκη πριν τη μοιραία διαδρομή – Νέες πληροφορίες στο φως
- Δεν χώνεψε την παραίτηση ο Λαζαρίδης και… επιτίθεται με troll στη Ντόρα


