89

Ομάδα της αρεσκείας του χαρακτήρισε οΚίκε Ερνάντεθ τον Πανθρακικό, επόμενο αντίπαλο του Αρη. Ο Ισπανός τεχνικός (που την Παρασκευήέγινε και πατέρας, καθώς η γυναίκα του έφερε στον κόσμο ένα υγειέστατο αγοράκι), δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Νέτο ο οποίος δεν μπόρεσε να ξεπεράσει τον τραυματισμό του.

Σε ό,τι αφορά στην ομάδα της Κομοτηνής ο Κίκε Ερνάντεθ δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Αρη:

«Στην τελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου μας περιμένει ένα δύσκολο παιχνίδι. Ο Πανθρακικός ανέβηκε φέτος στη μεγάλη κατηγορία και όπως ήταν αναμενόμενο αντιμετώπισε προβλήματα στην αρχή, γρήγορα έδειξε όμως ένα εξαιρετικό αγωνιστικό πρόσωπο και πήρε αποτελέσματα.

» Είναι μία ομάδα που μου αρέσει πολύ. Ξέρουμε ότι δεν θα έχουμε εύκολο έργο, αλλά θα διεκδικήσουμε με πάθος τους τρεις βαθμούς της νίκης για να παραμείνουμε στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας και να κλείσουμε με τον καλύτερο τρόπο τη χρονιά που φεύγει.

» Έχουμε βελτιωθεί σημαντικά σε όλους τους τομείς, παραμένουμε αήττητοι το τελευταίο χρονικό διάστημα, αλλά θέλουμε τη νίκη σε κάθε αγώνα. Για να το πετύχουμε αυτό θα πρέπει να ελέγξουμε το ρυθμό του αγώνα, να έχουμε καλή κυκλοφορία της μπάλας και φυσικά να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο, που είναι στόχος μας σε κάθε αγώνα».

Οι 18 παίκτες που επέλεξε ο προπονητής των «κιτρινόμαυρων»: Σηφάκης, Καρατζιοβαλής, Βανγκέλι, Γιάχιτς, Λέμπο, Κουλουχέρης, Ρομπέρζ, Καράμπελας, Βιτόλο, Μπατιόν, Γκαρσία, Νεμπεγλέρας, Σιστόν, Κάλβο, Χαβίτο, Ζεντίλ, Κόκε, Βλοντάρτσικ.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr