
Χωρίς αντίπαλο, επανεξελέγη πρόεδρος ο Γκαγκάτσης
Ο Βασίλης Γκαγκάτσης επανεξελέγη για τρίτη διαδοχική φορά στην προεδρία της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο επικεφαλής της ΕΠΟ δεν είχε αντίπαλο στις εκλογές, αφού η «Κίνηση Ανεξάρτητου Ποδοσφαίρου» είχε ανακοινώσει την απόσυρσή της από τις αρχαιρεσίες. Η επανεκλογή «... αποτελεί αναγνώριση των προσπαθειών» είπε ο Γκαγκάτσης.
102
Ο Βασίλης Γκαγκάτσης επανεξελέγη για τρίτη διαδοχική φορά στην προεδρία της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο επικεφαλής της ΕΠΟ δεν είχε αντίπαλο στις εκλογές, αφού η «Κίνηση Ανεξάρτητου Ποδοσφαίρου» είχε ανακοινώσει την απόσυρσή της από τις αρχαιρεσίες.
Την Τρίτη (7/10) θα γίνει η συγκρότηση σε σώμα του νέου διοικητικού συμβουλίου, ενώ στη συνέχεια θα παρατεθεί συνέντευξη Τύπου.
Πρόεδρος επανεξελέγη, λοιπόν, ο Γκαγκάτσης με 46 ψήφους σε σύνολο 47 ψηφισάντων (1 λευκό, 9 Ενώσεις δεν ψήφισαν, ενώ η ΕΠΣ Τρικάλων δεν είχε δικαίωμα συμμετοχής στη διαδικασία).
Νέα τακτικά μέλη του Δ.Σ. της ΕΠΟ εξελέγησαν με 46 ψήφους οι Νικόλαος Ανασόπουλος, Γεώργιος Γκιρτζίκης, Ιωάννης Δεσύλλας, Ιωάννης Καλύβας, Γεώργιος Καραμελίδης, Ευάγγελος Μαζαράκης, Βασίλειος Μάντζιος, Ιωάννης Οικονομίδης, Σοφοκλής Πιλάβιος, Νικόλαος Προύντζος, Χρήστος Σάββας, Γεώργιος Σαρρής, Αριστείδης Σταθόπουλος, Ευάγγελος Τοπολιάτης, Βασίλειος Χατζηαποστόλου (45 ψήφοι). Μία ψήφο έλαβε ο Παναγιώτης Χατζηλαζαρίδης.
Πρώτος αναπληρωματικός εξελέγη ο Δημήτριος Κουτρουμάνος με 42 ψήφους και ακολούθησαν οι Εμμανουήλ Σταυρακάκης (41), Σπυρίδων Τατσιόπουλος (40), Ιωάννης Παπακωνσταντίνου (39), Κωνσταντίνος Μαρίνος (39), Δαμιανός Γαβριηλίδης (37), Γεώργιος Βοζικάκης (36), Βασίλειος Αδρακτάς (35).
Σε τακτικά μέλη της Εξελεγκτικής Επιτροπής αναδείχτηκαν, με 44 ψήφους, οι Αντώνιος Ακτσιάλης, Θεμιστοκλής Δογαντζής, Χαρίτος Τασιούδης και αναπληρωματικό ο Ευγένιος Βασιλείου.
«Αποτελεί αναγνώριση των προσπαθειών» είπε ο Γκαγκάτσης
Αμέσως μετά την επανεκλογή του στην προεδρία της ΕΠΟ, ο Βασίλης Γκαγκάτσης προέβη στις εξής δηλώσεις: «Θέλω να ευχαριστήσω τη συντριπτική πλειοψηφία των Ενώσεων, που στήριξαν την υποψηφιότητά μου και όλο το ψηφοδέλτιο.
»Αυτή η στήριξη αποτελεί αναγνώριση των προσπαθειών των τελευταίων οκτώ ετών για να έχουμε καλύτερο ποδόσφαιρο. Εχουν γίνει σημαντικά βήματα προόδου και είμαστε έτοιμοι για νέα.
»Η εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου με γεμίζει υποχρεώσεις για το ερασιτεχνικό και το επαγγελματικό ποδόσφαιρο.
»Οφείλουμε να ανταποκριθούμε με σκέψεις και νέα οράματα, τα οποία θα ανακοινώσουμε σε συνέντευξη Τύπου την προσεχή εβδομάδα, οπότε και θα συγκροτηθεί σε σώμα το Δ.Σ.
»Αφουγκραζόμαστε τους φιλάθλους και τις ομάδες για να γίνει ακόμα ένα βήμα παραπάνω.
»Εχουμε προχωρήσει σε σημαντικές τομές αυτή την οκταετία, με σημαντικότερη το αυτοδιοίκητο του ελληνικού ποδοσφαίρου, καθώς επίσης στις Εθνικές Ομάδες, στις υποδομές, στις αθλητικές εγκαταστάσεις και σε υγειονομικά θέματα.
»Θέλουμε η Πολιτεία να βοηθήσει το ποδόσφαιρο, στο πλαίσιο του αυτοδιοίκητου».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Πραγματικά, ποια διαφορά έχει ένα τζιν 900 ευρώ από ένα των 40 ευρώ;
- Τραμπ: Το Ιράν δεν μπορεί να μας εκβιάσει με τα Στενά του Ορμούζ
- «Να δικαστεί και ο Λαζαρίδης, δεν μπορούν να ισχύουν δύο μέτρα και δύο σταθμά» λέει η πρώην καθαρίστρια από το Βόλο
- Μαρούσι – Κολοσσός Ρόδου 108-93: «Ζωντανό» για την παραμονή (vid)
- Μύκονος Betsson – Περιστέρι Betsson 92-88: Βήμα οκτάδας από τους νησιώτες (vid)
- Επίθεση σε δύο πλοία με ινδική σημαία στα Στενά του Ορμούζ – Επιβεβαιώνει η Ινδία, έντονη ανησυχία στο Νέο Δελχί
