
Ο Πανθρακικός ενισχύεται στην άμυνα με Ιταλό και Γάλλο
Mόνο τα τυπικά απομένουν για να αποτελέσουν παίκτες του Πανθρακικού ο Iταλός Εμάνουελ Τροΐζι και ο Γάλλος Λουντοβίκ Κλεμέντ. Οι δύο παίκτες βρέθηκαν την Πέμπτη (24/7) στην Κομοτηνή, όπου παρακολούθησαν την προπόνηση του Πανθρακικού και είχαν την πρώτη τους γνωριμία με την ομάδα.
89
Mόνο τα τυπικά απομένουν για να αποτελέσουν παίκτες του Πανθρακικού ο Iταλός Εμάνουελ Τροΐζι και ο Γάλλος Λουντοβίκ Κλεμέντ.
Οι δύο παίκτες βρέθηκαν την Πέμπτη (24/7) στην Κομοτηνή, όπου παρακολούθησαν την προπόνηση του Πανθρακικού και είχαν την πρώτη τους γνωριμία με την ομάδα.
Ο Τροϊζι είναι 29 ετών, αγωνίζεται ως δεξιός αμυντικός και την προηγούμενη χρονιά ήταν παίκτης της ιταλικής Σαρλεριτάνα. Ο Λουντοβίκ Κλεμέντ είναι 23 ετών, αγωνίζεται στο αριστερό άκρο της άμυνας την προηγούμενη περίοδο έπαιξε στην γαλλική Μονμτπελιέ.
Ευκαιρίες στους Τζορτζ Μενγκόνγκ και Βαχάν Γκεβοργκιάν αναμένεται να δώσει ο Εμίλο Φερέρα στο φιλικό τουρνουά που θα διεξαχθεί το Σάββατο (26/7) στα Πηγάδια της Ξάνθης, με τη συμμετοχή της Α.Ε Λεμεσού και της ΑΠΕ Πιτσιλιάς.
Σε περίπτωση που οι δύο παίκτες πείσουν με την απόδοσή τους, θα αποκτηθούν.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr
- Ρωσικό πετρέλαιο: Η κυβέρνηση των ΗΠΑ παρατείνει τελικά την προσωρινή αναστολή των κυρώσεων
- Τραμπ: Η εξέταση αρχείων για τα UFO φέρνει στο φως ενδιαφέροντα έγγραφα
- Ιράν: Τα Στενά του Ορμούζ θα κλείσουν εάν δεν αρθεί ο αποκλεισμός των ΗΠΑ
- Γαλλία: Πέθανε η ηθοποιός Νάντια Φαρές – Είχε βρεθεί αναίσθητη σε πισίνα και νοσηλευόταν σε κώμα
- Ουκρανία: Η Ρωσία θα προσπαθήσει να εμπλέξει ξανά στον πόλεμο τη Λευκορωσία, εκτιμά ο Ζελένσκι
- Στα «Νέα Σαββατοκύριακο»: Και γαλλικά υποβρύχια στο Αιγαίο
