
Αντι – Αβραάμ (;) ο Ουρουγουανός Λέμπο που υπέγραψε στον Αρη
Τη συμφωνία συνεργασίας της με τον Ντάνιελ Αλεχάντρο Λέμπο, για τα επόμενα δύο χρόνια, ανακοίνωσε η ΠΑΕ Αρης. Ο 30χρονος Ουρουγουανός κεντρικός αμυντικός απέστειλε με φαξ υπογεγραμμένο το συμβόλαιο του και αναμένεται στη Θεσσαλονίκη στις 6 Ιουλίου, αφού ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις του με την Ντανούμπιο.
66
Τη συμφωνία συνεργασίας της με τον Ντάνιελ Αλεχάντρο Λέμπο, για τα επόμενα δύο χρόνια, ανακοίνωσε η ΠΑΕ Αρης. Ο 30χρονος Ουρουγουανός κεντρικός αμυντικός απέστειλε με φαξ υπογεγραμμένο το συμβόλαιο του και αναμένεται στη Θεσσαλονίκη στις 6 Ιουλίου, αφού ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις του με την Ντανούμπιο, ομάδα στην οποία ανήκει από πέρυσι.
Ο Λέμπο είναι η τέταρτη μεταγραφή για τον Αρη ύστερα από τους Βαλεντίν Ρομπερζ, Πιοτρ Βλοντάρτσικ, Ρομπέρτο Μπατιόν. Είναι 44 φορές διεθνής κι έχει πετύχει 4 γκολ, ενώ αγωνίστηκε στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Κορέας το 2002.
Από το 1997 έως το 1999 φόρεσε τη φανέλα της Μπέλα Βίστα με την οποία είχε 56 συμμετοχές/5 γκολ. Το 2000 υπέγραψε στην Πάρμα αλλά δεν αγωνίστηκε στο Καμπιονάτο. Τελικά συμφώνησε με τη Νασιονάλ στην οποία σε 4 χρόνια έπαιξε σε 109 αγώνες και πέτυχε 10 γκολ. Το 2003 έφυγε από την Ουρουγουάη για την Πριμέρα Ντιβιζιόν και την Ρεάλ Μπέτις. Με τη φανέλα της είχε 46 συμμετοχές και 1 γκολ, ενώ κατέκτησε το κύπελλο Ισπανίας. Πέρυσι γύρισε στη Ντανούμπιο παίζοντας σε 19 παιχνίδια.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Ο ισραηλινός στρατός ανακοίνωσε τον θάνατο ενός διοικητή εφέδρων στο νότιο Λίβανο
- Ο Γκαλιμπάφ μίλησε για τον έλεγχο του Ορμούζ και για την κρίση που παραλίγο να τορπιλίσει τις διαπραγματεύσεις
- Κυπελλούχος Ισπανίας η Ρεάλ Σοσιεδάδ, νίκησε την Ατλέτικο σε έναν δραματικό τελικό (vids)
- Προσομοιωτές F-16 και F-35 και εφαρμογές εικονικής πραγματικότητας της Πολεμικής Αεροπορίας στην Άμφισσα
- Το Ισραήλ κατεδαφίζει κτίρια – ανάμεσά τους σχολείο – στο νότιο Λίβανο
- Ο τελευταίος που είδε ζωντανό και μίλησε με τον Αλέκο Δασκαλάκη πριν τη μοιραία διαδρομή – Νέες πληροφορίες στο φως


