66

Την αποχώρησή του από τον πάγκο του Ολυμπιακού ανακοίνωσε ο Χοσέ Σεγκούρα μετά τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας στο «Καυτανζόγλειο». «Έχω δηλώσει στον πρόεδρο ότι για προσωπικούς λόγους δεν μπορώ να συνεχίσω» ανέφερε χαρακτηριστικά.


«Είμαι πολύ περήφανος που βρέθηκα στον Ολυμπιακό και ευτυχισμένος που κατέκτησα το νταμπλ. Ο Ολυμπιακός μπορεί να υπολογίζει σε εμένα οποιαδήποτε στιγμή και για οποιοδήποτε λόγο. Εχω πει, όμως, στον πρόεδρο πως για προσωπικούς λόγους δεν μπορώ να συνεχίσω» είπε χαρακτηριστικά ο Ισπανός.

Και συνέχισε:

«Ήταν φανταστική η χρονιά. Ο Ολυμπιακός πέτυχε όλους τους στόχους του. Θέλω να αφιερώσω την επιτυχία σε όλα τα πρόσωπα που βοήθησαν σε αυτό. Και στον Τάκη Λεμονή και στον Ίλια Ιβιτς και στον Μιχάλη Καβαλιέρη. Ο κόσμος του Ολυμπιακού είναι πολύ απαιτητικός, αλλά όταν μας ακολουθεί, μας βοηθάει αφάνταστα. Του αφιερώνουμε και το πρωτάθλημα και το Κύπελλο».

Όσον αφορά στον αγώνα είπε:

«Ήταν πολύ ωραίος τελικός. Ο Αρης στάθηκε πολύ καλά, αλλά ο Ολυμπιακός απέδειξε πόσο μεγάλη ομάδα είναι. Ξέραμε πως τρωτό σημείο του Αρη ήταν το κέντρο του και τον μπλοκάραμε. Καταφέραμε να διατηρήσουμε τον έλεγχο σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, εκτός από ένα μικρό μέρος στο τέλος».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr