
Σε απολογία κλήθηκαν Παναθηναϊκός και Πανιώνιος
Η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή της Σούπερ Λίγκα κάλεσε σε απολογία για την ερχόμενη Πέμπτη (22/05-13:00) τις ΠΑΕ Πανιώνιος και Παναθηναϊκός, για παραπτώματα οπαδών τους σε συναντήσεις των πλέι οφ που διεξήχθησαν στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής.
88
Η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή της Σούπερ Λίγκα κάλεσε σε απολογία για την ερχόμενη Πέμπτη (22/05-13:00) τις ΠΑΕ Πανιώνιος και Παναθηναϊκός, για παραπτώματα οπαδών τους σε συναντήσεις των πλέι οφ που διεξήχθησαν στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής.Συγκεκριμένα, ο Πανιώνιος θα απολογηθεί για τη συμπεριφορά οπαδών του με την ΑΕΚ, ενώ ο Παναθηναϊκός για υβριστικά συνθήματα, αλλά και για τη συμπεριφορά μερίδας των φίλων του στη συνάντηση με τον Άρη.
Όπως γνωστοποίησε η διοργανώτρια, αναφορικά με τις αναμετρήσεις της 4ης και της 6ης αγωνιστικής δεν υπάρχουν κλήσεις.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- H «ακτινογραφία» του Έλληνα συνταξιούχου – Πού κυμαίνεται η μέση σύνταξη
- Σι σε Τραμπ: Κακοί χειρισμοί στο θέμα της Ταϊβάν μπορεί να προκαλέσουν σύγκρουση – Το Ιράν και τα άλλα θέματα στην ατζέντα
- Θεσσαλονίκη: Χειροπέδες σε 29χρονο που οδηγούσε μεθυσμένος και έτρεχε με 145χλμ
- Κίεβο: Νέα ρωσική επίθεση με drones και πυραύλους μετά το μαζικό σφυροκόπημα
- Γιατί οι «δύσκολοι» σκύλοι δεν είναι αυτό που νομίζουμε – Ο μύθος της φυλής
- Μήπως το chatbot AI σας χειραγωγεί και διαμορφώνει έμμεσα τις απόψεις σας;



