Στην Ινδία μεταναστεύει η γραμμή παραγωγής του Nissan Micra
Τη θέση του σε ένα μικρό SUV θα παραχωρήσει όπως όλα δείχνουν το Nissan Micra, το οποίο εκτοπίζεται από την γραμμή παραγωγής του Sunderland της Μ. Βρετανίας. Ακολουθώντας το παράδειγμα των Fiat Sedici και Suzuki SX4, η Nissan θα επιχειρήσει να εκμεταλλευτεί την πρόσφατη επιτυχία του Qashqai, περνώντας στην παραγωγή ένα ακόμα off roader περιορισμένων, […]
Τη θέση του σε ένα μικρό SUV θα παραχωρήσει όπως όλα δείχνουν το Nissan Micra, το οποίο εκτοπίζεται από την γραμμή παραγωγής του Sunderland της Μ. Βρετανίας.
Ακολουθώντας το παράδειγμα των Fiat Sedici και Suzuki SX4, η Nissan θα επιχειρήσει να εκμεταλλευτεί την πρόσφατη επιτυχία του Qashqai, περνώντας στην παραγωγή ένα ακόμα off roader περιορισμένων, αυτήν τη φορά, διαστάσεων.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η γραμμή παραγωγής του Micra θα μεταφερθεί στο Chennai της Ινδίας, σε νέες εγκαταστάσεις της Nissan όπου θα παράγονται δύο ακόμα μοντέλα της ιαπωνικής φίρμας.
Η παραγωγική δυνατότητα του εργοστασίου στο Sunderland έφτασε το 2007 τις 350.000 μονάδες, ενώ τον προσεχή Ιούλιο αναμένεται η περαιτέρω επέκτασή του και η δημιουργία 800 επιπλέον θέσεων εργασίας, ώστε να ενσωματωθεί η παραγωγή της επταθέσιας έκδοσης του Qashqai.
Πληροφορίες θέλουν το νέο Micra να αποκτά δυναμικότερο προφίλ, ενώ δεν θα πρέπει να αποκλειστεί και το ενδεχόμενο αλλαγής της ονομασίας του.
Όπως και να έχει, η Nissan θα λανσάρει μέσα στον επόμενο χρόνο ένα ακόμα αυτοκίνητο πόλης, που θα βασίζεται στη νέα γενιά του Suzuki Alto και θα κατασκευάζεται στην Ινδία.
Αναρωτιέσαι γιατί κάποιοι άνθρωποι αποκτούν τεράστια επιρροή και followers στα social media, ενώ άλλοι μένουν στην αφάνεια; Η ψυχολογία έχει την απάντηση.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου, η Κρινιώ Νικολάου ανεβαίνει στη σκηνή του Stage 7, μαζί με τον Θάνο Πανουργιά, για την μουσικοθεατρική παράσταση Κόντρα ρόλος.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας