
Με απουσίες προετοιμάζεται ο Ολυμπιακός για τον τελικό
Χωρίς τον Λεονάρντο, στον οποίο τοποθετήθηκε ειδικός νάρθηκας στο πόδι για δύο εβδομάδες, συνεχίζεται η προετοιμασία του Ολυμπιακού για τον τελικό του Κυπέλλου με τον Αρη. Ατομικά προγράμματα ακολούθησαν οι Μήτρογλου, Πάντος, Ντομί και Μπελούτσι. Ίωση ταλαιπωρεί τον Κωνσταντίνου.
66
Χωρίς τον Λεονάρντο, στον οποίο τοποθετήθηκε ειδικός νάρθηκας στο πόδι για δύο εβδομάδες, συνεχίζεται η προετοιμασία του Ολυμπιακού για τον τελικό του Κυπέλλου με τον Αρη.
Ο Μήτρογλου έκανε θεραπεία και ατομική προπόνηση στο γυμναστήριο, λόγω ενοχλήσεων στον δεξιό ορθό μηριαίο, ενώ οι Πάντος και Ντομί ακολούθησαν πρόγραμμα που περιλάμβανε θεραπεία και ατομική προπόνηση στο γήπεδο.
Ο Μπελούτσι ακολούθησε πρόγραμμα που περιλάμβανε ατομική προπόνηση στο γυμναστήριο και έντονη ατομική προπόνηση στο γήπεδο, ενώ ο Κωνσταντίνου, που ταλαιπωρείται από ίωση, εξετάστηκε από τον γιατρό της ομάδας, ο οποίος του χορήγησε φαρμακευτική αγωγή και θα τον επανεξετάσει την Τρίτη.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Σε διαπραγματεύσεις ο Τραμπ με την εφορία των ΗΠΑ σε σχέση με αγωγή ύψους 10 δισ.
- Κεφαλονιά: Από την πίσω πόρτα των δικαστηρίων φυγαδεύτηκαν οι τρεις κατηγορούμενοι – Θα οδηγηθούν στις φυλακές Κορυδαλλού
- Ίντερ – Κάλιαρι 3-0: Ακόμη πιο κοντά στο πρωτάθλημα οι «νερατζούρι»
- Πέθανε ο θρύλος του παγκόσμιου μπάσκετ Όσκαρ Σμιντ
- Συγκλονίζει ο θάνατος της 17χρονης από το Ψυχικό – Το σημείωμα που άφησε στο σπίτι της
- Γιορτή σήμερα 18 Απριλίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο


