89

Ο Εβαλντ Λίνεν συμπεριέλαβε τελικά τον Ραφίκ Τζιμπούρ στην αποστολή του Πανιωνίου για το ματς με τον Παναθηναϊκό στη Ν.Σμύρνη (4/5, 21:00GR), καθώς ο πρώτος σκόρερ των «κυανέρυθρων» προπονήθηκε κανονικά στην τελευταία προπόνηση του Σαββάτου (3/5).

Πλέον είναι στην ευχέρεια του γερμανού τεχνικού αν θα χρησιμοποιήσει τον Τζιμπούρ, ο οποίος ως γνωστό έχει υποστεί εξάρθρωση ωμοπλάτης. Αντίθετα, εκτός έμεινε τελικά ο Πλασκόνι, ενώ στην 11άδα του Πανιωνίου θα επιστρέψει ο Μανιάτης που εξέτισε την ποινή του.

Οι 19 παίκτες που απαρτίζουν την αποστολή του Πανιωνίου είναι οι: Κρέσιτς, Γιάννου, Ντιαβαρά, Σκούφαλης, Μανιάτης, Αραβίδης, Κουτσόπουλος, Μάκος, Κουμορτζί, Ριμπέιρο, Μαϊστόροβιτς, Γουνδουλάκης, Φερνάντεζ, Τζιμπούρ, Γουσούλης, Νικολάου, Σιαλμάς, Χετεμάι και Χούτος.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr