89

Σε καλή κατάσταση έδειξε στην προπόνηση της Παρασκευής ο Μάρτιν Αρουαμπαρένα, καθώς ο Αργεντινός μπακ ανέβασε ρυθμό και ένταση στο ειδικό πρόγραμμα που ακολουθεί και δεν αποκλείεται ο Κωστένογλου να τον έχει στην αποστολή για τον εκτός έδρας αγώνα με την Καλαμαριά την Κυριακή στις 19:00.

Αντίθετα, δυσάρεστα είναι τα νέα για τον Γκουστάβο Μαντούκα. Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός υποβλήθηκε την Πέμπτη το βράδυ σε μαγνητική τομογραφία, λόγω έντονων ενοχλήσεων στην περιοχή του ταρσού, και τα αποτελέσματα έδειξαν «οστικό οίδημα στο οστούν της πτέρνας στην υποαστραγάλια άρθρωση».

Ο Μαντούκα ξεκίνησε πρόγραμμα αποφόρτισης και η κατάστασή του θα αξιολογείται καθημερινά, όπως ανέφερε η ιστοσελίδα της ΠΑΕ ΑΕΚ.

Στην πρωινή προπόνηση ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Καπετάνος, Ασκάρατε και Δέλλας, ενώ ο Μαντούκα έκανε πρόγραμμα αποφόρτισης. Οι παίκτες της «Ένωσης» θα προπονηθούν το Σάββατο στις 16:30.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr