
Επέστρεψαν στις προπονήσεις Γκαλέτι και Μπράβο, αποχώρησε με ίωση ο Τοροσίδης
Παρά τις γκρίνιες από την κερκίδα ο Χοσέ Σεγκούρα μοίρασε συγχαρητήρια την Κυριακή στους παίκτες του, όχι μόνο για τη νίκη αλλά και για την αποδοσή τους στη νίκη του Ολυμπιακού επί του Ατρόμητου. Εν τω μεταξύ ο τεχνικός των «ερυθρολεύκων» είδε τους Γκαλέτι και Μπράβο να επιστρέφουν στις προπονήσεις, αλλά τον Τοροσίδη να αποχωρεί από του Ρέντη με ίωση.
26
Σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης μπήκαν σήμερα οι δύο ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού Ραούλ Μπράβο και Γκαλέτι. Αντίθετα, ο Αντζας ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα στο γυμναστήριο, συνεχίζοντας παράλληλα την φαρμακευτική αγωγή που του έχει χορηγηθεί και ο Λούα Λούα ακολούθησε και πάλι το ειδικό πρόγραμμα.
Ο Τοροσίδης, ο οποίος εμφάνισε στοναγώνα με τον Ατρόμητομυϊκό σπασμό αριστερού τετρακεφάλου, δεν προπονήθηκε, καθώς παρουσίασε συμπτώματα ίωσης.
Ο διεθνής αμυντικός εξετάστηκε από τον γιατρό της ομάδας Γιάννη Αναγνωστόπουλο, ο οποίος του χορήγησε φαρμακευτική αγωγή και στη συνέχεια αποχώρησε για το σπίτι του.
Πριν από την προπόνηση, ο Χοσέ Σεγκούρα μίλησε στους ποδοσφαιριστές και τους έδωσε συγχαρητήρια για τη νίκη επί του Ατρομήτου, αλλά και για την προσπάθεια που έκαναν, τη θέληση και το πάθος που έδειξαν.
Σχετικά με τον Κριστιάν Λεντέσμα, ο οποίοςσυμπλήρωσε το όριο των κίτρινων καρτών, αποφασίστηκε να εκτίσει την ποινή του στον εκτός έδρας αγώνα με τον Λεβαδειακό, την επόμενη αγωνιστική.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Φουλ επίθεση από Πέρεθ σε οργανωμένους οπαδούς, δημοσιογράφους, διαιτητές και… Μπαρτσελόνα (vids)
- Ιταλικό εφετείο αναγνωρίζει παιδί με τρεις επίσημους γονείς
- Ανοιχτό το ενδεχόμενο η αποστολή Aspides να επεκταθεί στο Ορμούζ – Κάλας: Κράτη-μέλη θέλουν να συμβάλουν
- Αυτή είναι η απροσδόκητα θετική πλευρά του πολέμου στο Ιράν
- Κρίστοφερ Νόλαν – Η πρώτη του μεγάλη συνέντευξη για τη δική του Οδύσσεια, 20 χρόνια μετά
- Ο Λιονέλ Μέσι επενδύει 11,5 εκατ. ευρώ στη Βαρκελώνη




