
Ανάσανε… ο Ηρακλής με το «φτωχό» 1-0 επί του Πανιωνίου
Ενα πέναλτι-γκολ του Νίγκεθ Ααρόν (το πρώτο του στην Σούπερ Λίγκα) ήταν αρκετό για τον Ηρακλή να επιστρέψει στις νίκες μετά από 5 αγωνιστικές και να πάρει σημαντική βαθμολογική ανάσα, αναφορικά με τον μέλλον του στην μεγάλη κατηγορία.
89
Ενα πέναλτι-γκολ του Νίγκεθ Ααρόν (το πρώτο του στην Σούπερ Λίγκα) ήταν αρκετό για τον Ηρακλή να επιστρέψει στις νίκες μετά από 5 αγωνιστικές και να πάρει σημαντική βαθμολογική ανάσα, αναφορικά με τον μέλλον του στην μεγάλη κατηγορία.
Ο «γηραιός» επικράτησε 1-0 του Πανιωνίου στο Καυτανζόγλειο, με τον ισπανό μεσοεπιθετικό να είναι ο παίκτης που τα… έκανε όλα στη φάση του 21ου λεπτού. Εκανε το ανάποδο ψαλίδι, η μπάλα χτύπησε στο χέρι του Μανιάτη και ο Κουκουλάκης καταλόγισε πέναλτι, το οποίο αξιοποίησε ο Ααρόν.
Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να «απαντήσουν» μέχρι το τέλος του ημιχρόνου, αλλά οι προσπάθειές τους έπεφταν πάνω στην συμπαγή άμυνα των γηπεδούχων.
Στην επανάληψη, κι όσο περνούσαν τα λεπτά, ο Ηρακλής άρχισε να οπισθοχωρεί με στόχο να κρατήσει αυτό το 1-0 και παραλίγο να το «πληρώσει» στο 68` όταν ο Γιάντσης -για καλή τύχη του Ηρακλή- είχε γυρίσει πίσω, διώχνοντας τη μπάλα λίγο πριν αυτή περάσει τη γραμμή σε σουτ του Μαϊστόροβιτς.
Ο Πεντράθα έβγαλε όλους τους επιθετικούς του (Φλάβιο Ντίαζ, Γιάντση και Ααρόν!), «θωρακίζοντας» το κέντρο με την παρουσία των πιο έμπειρων, Πουρσανίδη και Μαυρογενίδη. Αντίθετα, οι παίκτες του Πανιωνίου έκαναν πιο έντονη την επιθετική τους παρουσία, σε μια προσπάθεια να φτάσουν στην ισοφάριση.
Και θα τα κατάφερναν αν ο Πάρντο δεν προλάβαινε να πέσει στα πόδια του Τζιμπούρ και να σώσει την εστία του, στο τελευταίο δεκάλεπτο του αγώνα.
Τελικά το 1-0 έμεινε μέχρι το τέλος του αγώνα, ένα αποτέλεσμα που πανηγύρισαν έξαλλα οι γηπεδούχοι, αφού τους εξασφαλίζει σε μεγάλο βαθμό, πέντε αγωνιστικές πριν το τέλος της φετινής Σούπερ Λίγκα.
ΗΡΑΚΛΗΣ (Α. Πεντράθα): Πάρντο, Ραγκουέλ, Γιαννούλης, Κατσαμπής, Μαλαγκουένο, Παπαστεργιανός, Φονσέκα, Γκαρσία, Γιάντσης (84΄ Παπαζαχαρίας), Φλάβιο Ντίας (58΄ Πουρσανίδης), Ααρόν (72΄ Μαυρογενίδης).
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Ε. Λίνεν): Κρέσιτς, Μανιάτης, Ντιαβαρά, Σκούφαλης (46΄ Κουμορτζί), Τζιμπούρ, Κουτσόπουλος, Μάκος, Μαϊστόροβιτς, Γουνδουλάκης (80΄ Καπετάνος), Νικολάου, Χούτος (82΄ Αραβίδης).
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ,www.sport.gr
- Η δωδεκάδα του Παναθηναϊκού κόντρα στην Εφές
- Ο Πιτ Χέγκσεθ διάβασε ψεύτικο στίχο της Βίβλου από το… Pulp Fiction στο Πεντάγωνο
- Αεροπορικό σοκ: Η Ευρώπη ξεμένει από καύσιμα, οι εταιρείες καθηλώνουν τα αεροπλάνα
- Κεφαλονιά: Μυστήριο με τα όσα έγιναν πριν λιποθυμήσει η Μυρτώ – Θρίλερ με την εμπλοκή και άλλων προσώπων
- Μητσοτάκης: Θέλουμε να δούμε μια μακροπρόθεσμη και βιώσιμη λύση για τη Γάζα
- Άνοιξε ο δρόμος για την πρόσληψη Δώνη στη Σαουδική Αραβία – Απολύθηκε ο Ρενάρ

