26

Σημαντική απώλεια σε κρίσιμο σημείο του πρωταθλήματος της Β εθνικής για τον Θρασύβουλο, που έμεινε στο 0-0 με την Καλαμάτα και μάλιστα στην έδρα του.

Ετσι ο ο ΠΑΣ Γιάννινα, με νίκη την Κυριακή κόντρα στην καστοριά ξεφεύγει με 4 βαθμούς, ενώ η Καλλιθέα αν κερδίσει την Κέρκυρα τον προσπερνάει.

Στο πρώτο ημίχρονο ο Θρασύβουλος μπήκε δυνατά και έδειξε να ελέγχει αρχικά το παιχνίδι, έχοντας την πρώτη ευκαρία στο 11`, όταν ο τερματοφύλακας της Καλαμάτας Καλομοίρης, μπερδεύτηκε σε ένα φάουλ από τον αέρα και παραλίγο να ξεγελαστεί από την τροχιά που πήρε η μπάλα.

Η Μαύρη Θύελα αντέδρασε και στο 13` ο Κωστάκης μπλόκαρε ένα χαμηλό σουτ του Λουτσιάνο, ενώ στο 20` η ομάδα της Μεσσηνίας έιχε μεγάλη διπλή ευκαιρία, αλλά ο Κωστάκης αντέδρασε σωστά και κατάφερε και στις δύο περιπτώσεις να αποσοβήσει το γκολ. Στο 39` ο Αναστασάκος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για τον Θρασύβουλο, αλλά βρισκόταν σε θέση οφσάιντ και το τέρμα δεν μέτρησε.

Η Καλαμάτα μπήκε δυνατά στο δεύτερο ημίχρονο και ο Μιλόσκοβιτς στο 47` προσπάθησε να εκμεταλευτεί τις κόντρες μετά από εκτέλεση φάουλ, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ. Οι μεσσήνιοι συνέχισαν στους ίδιους ρυθμούς και ο Κωσταντινίδης στο 54` έκανε ένα καλό σουτ αλλά ο Κωστάκης έδιωξε σε κόρνερ. Ο ίδιος παίκτης, ένα λεπτό αργότερα, χόρεψε την άμυνα του Θρασύβουλου το σουτ του όμως κόντραρε και κατέληξε κόρνερ.

Ο Θρασύβουλος ανέβασε την απόδοση του και έφτασε κοντά στο γκολ με τον Αναστασάκο, ο Καλομόιρης όμως μπλόκαρε την κεφαλιά του. Στο 80` η Καλαμάτα είχε άλλη μια καλή στιγμή, το σουτ του Ρέιζερ όμως σταμάτησε στο δοκάρι, ενώ στο 90` ο Θρασύβουλος έμεινε με 10 παίκτες λόγω της αποβολής του Λιαπάκη για αντιαθλητικό μαρκάρισμα.

Το υπόλοιπο πρόγραμμα:

Κυριακή 2/3

ΠΑΣ Γιάννινα-Καστοριά

Αιγάλεω-ΑΣΚ Ολυμπιακός

Εθνικός Αστέρας-Χαϊδάρι

Αγιος Δημήτριος-Εθνικός

Πανθρακικός-Ηλυσιακός

Αγροτικός Αστ.-Πανσερραϊκός

Καλλιθέα-Κέρκυρα

Δευτέρα 3/3

Πιερικός-Ιωνικός

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ,www.sport.gr