89

Στην αποστολή για τον αγώνα με τη Λάρισα στο Αλκαζάρ την Κυριακή (2/3, 16:45GR) συμπεριέλαβε τελικά ο Ανχελ Πεντράθα τον Δημήτρη Μαυρογενίδη, καθώς ο 32χρονος μπακ ξεπέρασε την τενοντίτιδα αριστερού αχιλλείου και είναι ετοιμοπόλεμος.

Αντίθετα, ο Iσπανός τεχνικός απέκλεισε όπως αναμενόταν τον Μπάμπη Περπερίδη, καθώς ο παίκτης δεν κατάφερε να προπονηθεί ούτε το Σάββατο (1/3) το πρωί.

Οι 19 παίκτες που πήρε στην αποστολή ο Ανχελ Πεντράθα είναι οι: Μπαντής, Πάρντο, Παπαζαχαρίας, Κατσαμπής, Mαλαγκουένιο, Ιωαννίδης, Γιαννούλης, Ραγκουέλ, Μπρούνο Λέιτε, Πουρσανίδης, Μαυρογενίδης, Παπαστεριανός, Φονσέκα, Τσάβι Μόρο, Παπαδόπουλος, Τσάβι Μόρο, Γιάντσης, Mάρκες και Φλάβιο Ντίαζ. Η αποστολή θα μεταβεί οδικώς στη Λάρισα το απόγευμα.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ