
Παγκόσμιο ρεκόρ από την Κάφλιν στα 100μ. ύπτιο με 59.21
Στα... προκριματικά του grand prix του Μιζούρι η Αμερικανίδα Νάταλι Κάφλιν έσπασε το παγκόσμιο ρεκόρ στα 100μ. ύπτιο. Η 25χρονη κολυμβήτρια σημείωσε επίδοση 59.21, καταρρίπτοντας το προηγούμενο ρεκόρ, που ήταν 59.44 και ανήκε στην ίδια από τις 27 Μαρτίου του 2007 στη Μελβούρνη.
89
Στα… προκριματικά του grand prix του Μιζούρι η Αμερικανίδα Νάταλι Κάφλιν έσπασε το παγκόσμιο ρεκόρ στα 100μ. ύπτιο. Η 25χρονη κολυμβήτρια σημείωσε επίδοση 59.21, καταρρίπτοντας το προηγούμενο ρεκόρ, που ήταν 59.44 και ανήκε στην ίδια από τις 27 Μαρτίου του 2007 στη Μελβούρνη.
Η Κάφλιν ήταν η πρώτη κολυμβήτρια στο συγκεκριμένο αγώνισμα η οποία έσπασε το φράγμα του ενός λεπτού σημειώνοντας χρόνο 59.58 το 2002.
«Εαν μπορούσατε να δείτε το πρόσωπό μου, έμοιαζα… σοκαρισμένη» τονισε η Κάφλιν, η οποία παραδέχτηκε ότι δεν περίμενε να σημειώσει τέτοιο καλό χρόνο στα προκριματικά: «Σκεφτόμουν μόνο το… μπάρμπεκιου και καθόλου τα προκριματικά. Ήταν ένας παράξενος αγώνας. Δεν περίμενα αυτή την επίδοση».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr
- Bridgerton και The Sims 4 ενώνουν τις δυνάμεις τους: Νέα δωρεάν αντικείμενα, ρούχα και αίθουσες χορού
- Παναθηναϊκός – Βαλένθια: Εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια για το τέταρτο παιχνίδι των πλέι οφ
- Η Ουάσινγκτον καλεί το Ιράν να αποφυλακίσει τη βραβευμένη με Νόμπελ Ειρήνης Ναργκίς Μοχαμαντί
- Σύγκρουση τζετ σκι με φάλαινα στον Καναδά – Σε σοβαρή κατάσταση ο οδηγός [βίντεο]
- Χάποελ Τελ Αβίβ – Ρεάλ Μαδρίτης 81-87: Στο Final-4 οι Μαδριλένοι και… περιμένουν τον Παναθηναϊκό
- Κρίσιμα τα επόμενα 24ωρα για τον 12χρονο μετά το πολύωρο χειρουργείο – Πώς συνέβη το ατύχημα με το πατίνι
