89

Με ήρωα τον Ντάνιελ Τσέζαρεκ, ο οποίος πέτυχε το γκολ της ισοφάρισης δύο λεπτά πριν το τέλος, ο Αστέρας Τρίπολης κατάφερε να φύγει με το ισόπαλο 1-1 από την έδρα της Λάρισας, παραμένοντας έτσι στην 4η θέση της βαθμολογίας. Οι γηπεδούχοι είχαν προηγηθεί στο 40` με τέρμα του Σίλβα Κλεϊτον.

Ετσι, η ομάδα του Πάουλο Κάμπος συνέχισε την εντυπωσιακή της πορεία στη φετινή Super League, φεύγοντας αλώβητη από μία δυνατή έδρα όπως είναι το Αλκαζάρ για να παραμείνει για 4ο σερί ματς αήττητη.

Στον αντίποδα, η ΑΕΛ εξελίσσεται σε… βασίλισσα του Χ, καθώς αυτή ήταν η 10η ισοπαλία σε 16 αγώνες που έχει δώσει στο πρωτάθλημα!

Παρόλα αυτά, η ομάδα του Γιώργου Δώνη έδειχνε να ελέγχει το ματς μέχρι και λίγο πριν το τέλος, υπερασπιζόμενη με επιτυχία το προβάδισμα που της είχε δώσει από το 40ο λεπτό ο Κλέιτον, ο οποίος άνοιξε το σκορ με κοντινό σουτ έπειτα από πάσα του Βενετίδη.

Ωστόσο, οι γηπεδούχοι υπολόγιζαν χωρίς τον… ξενοδόχο (λέγε με Τσέζαρεκ). Ο κροάτης επιθετικός που είχε περάσει ως αλλαγή στο ματς στο 42`, ήταν ο άνθρωπος που λύτρωσε τον Αστέρα στο 88`, σκοράροντας μετά από ασίστ του Ζαϊρί.

ΛΑΡΙΣΑ (Γιώργος Δώνης): Κοτσόλης, Γκαλίτσιος, Βενετίδης, Νταμπίζας (69΄ Φέρστερ), Κώτσιος, Ιγκλέσιας (+90΄ Μπαχράμης), Φωτάκης, Σαρμιέντο, Μπακαγιόκο (86΄ Κόζλεϊ), Αλεξάνδρου, Κλέιτον.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Πάουλο Κάμπος): Αμπάρης, Λαζαρίδης, Μασάρα (76΄ Λαδάκης), Φυτανίδης, Οφρυδόπουλος (56΄ Στρατάκης), Ψωμάς, Καρντόσο, Μασάδο, Ζεάν Κάρλος (42΄ Σέζαρεκ), Ζαϊρί, Φιλομένο.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr