
Στη Βέροια υπέγραψε ο Αργεντινός Χουάν Μαρτίν Πιετραβάλο
Τον Αργεντινό μέσο Χουάν Μαρτίν Πιετραβάλο απέκτησε για τον επόμενο 1,5 χρόνο η ΠΑΕ Βέροια. Ο ποδοσφαιριστής, δοκιμάστηκε στο φιλικό με την Ένωση Απ. Παύλου, ικανοποίησε τον προπονητή Γιάννη Ματζουράκη και υπέγραψε το συμβόλαιό του.
66
Τον Αργεντινό μέσο Χουάν Μαρτίν Πιετραβάλο απέκτησε για τον επόμενο 1,5 χρόνο η ΠΑΕ Βέροια. Ο ποδοσφαιριστής, δοκιμάστηκε στο φιλικό με την Ένωση Απ. Παύλου, ικανοποίησε τον προπονητή Γιάννη Ματζουράκη και υπέγραψε το συμβόλαιό του.
Ο Πιετραβάλλο είναι 27 χρονών, γεννημένος στις 7/12/1981 και έχει ύψος 1,75 μ. Ξεκίνησε την καριέρα του από την Βελέζ (Α Αργεντινής), όπου αγωνίστηκε για δύο χρόνια και στη συνέχεια πήγε δανεικός στις Ολίμπο (Α Αργεντινής), Λεγκανιές (Β Ισπανίας), Χιμνάσια Λα Πλάτα (Α Αργεντινής), Ραφαέλα (Β Αργεντινής), Κίλμες (Α Αργεντινής), Νουέβα Σικάγο (Α Αργεντινής), ενώ το τελευταίο εξάμηνο αγωνιζόταν στην Μπελγκράνο (Β Αργεντινής).
Το νέο απόκτημα της Μακεδονικής ομάδας, μετά την υπογραφή του συμβολαίου του, δήλωσε στον επίσημο δικτυακό τόπο της ΠΑΕ:
«Είμαι ευχαριστημένος που θα μείνω στην όμορφη πόλη της Βέροιας και θα αγωνιστώ σε αυτή την ομάδα. Μίλησα με τον φίλο μου Εστεμπάν Ερέρα, ο οποίος μου είπε τα καλύτερα λόγια. Θα προσπαθήσω κι εγώ με όλες μου τις δυνάμεις να συμβάλω ώστε να πετύχουμε το στόχο μας.»
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- «Βιολάντα»: Στον ανακριτή σήμερα ο διευθυντής του εργοστασίου – Ποιο είναι το κατηγορητήριο
- Χανταϊός: Μία Γαλλίδα το νέο κρούσμα στο κρουαζιερόπλοιο Hondius – Συνεχίζεται ο επαναπατρισμός των επιβατών
- Παιδιά στη Βρετανία φορούν μούσια για να παρακάμψουν τους ελέγχους ηλικίας στα social media
- Τύμβος Καστά: Ο μεγαλύτερος ταφικός τύμβος στη Μακεδονία θα είναι επισκέψιμος από το 2028
- «Η Γαλατασαράι δίνει 35 εκατ. ευρώ για τον Καρέτσα» (pic)
- Ενάμιση κατώτατο μισθό θα πρέπει να δαπανήσει κάποιος για ενοίκιο στην Αθήνα – Το κόστος στις υπόλοιπες ευρωπαϊκές πρωτεύουσες



