
Χώρισαν οι δρόμοι του ΠΑΟΚ και του Ουντέζε
Κοινή συναινέσει το συμβόλαιο του Ιφεάνι Ουντέζε με τον ΠΑΟΚ, με την ΠΑΕ της Θεσσαλονίκης να εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα του. «Προσωπικά τον συμπαθώ και ανέκαθεν τον θεωρούσα καλό παίκτη» είπε σχετικά ο Φερνάντο Σάντος, που έχει εισηγηθεί τον δανεισμό ορισμένων παικτών.
66
Κοινή συναινέσει το συμβόλαιο του Ιφεάνι Ουντέζε με τον ΠΑΟΚ, με την ΠΑΕ της Θεσσαλονίκης να εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα του.
Ο Νιγηριανός ποδοσφαιριστής επέστρεψε το περασμένο καλοκαίρι, αλλά ποτέ δεν έπαιξε, καθώς αντιμετώπιζε διαρκή προβλήματα υγείας που ποτέ δεν ξεπέρασε.
Για το θέμα του Ιφεάνι Ουντέζε ρωτήθηκε και ο Φερνάντο Σάντος στη συνέντευξη Τύπου, που παραχώρησε την Πέμπτη πριν ανακοινωθεί η λύση του συμβολαίου του παίκτη. «Είναι στη Θεσσαλονίκη;» αναρωτήθηκε ο Σάντος αστειευόμενος και συμπλήρωσε:
«Είναι μια περίπτωση που πρέπει να επιλυθεί με τον σωστό τρόπο. Προσωπικά τον συμπαθώ και ανέκαθεν τον θεωρούσα καλό παίκτη. Δεν ασχολήθηκα όμως με αυτό το ζήτημα και δεν ξέρω που βρίσκεται. Τον είδα πριν από 3-4 εβδομάδες» σημείωσε και αναφέρθηκε σε ποδοσφαιριστές (χωρίς να μπει σε διαδικασία ονομάτων), για τους οποίους έχει εισηγηθεί να παραχωρηθούν ως δανεικοί.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Σίξερς – Νικς 114-144: Σαρωτικοί οι Νεοϋορκέζοι, πέρασαν με… σκούπα στους τελικούς της Ανατολής
- Λυσίας: Ο μεγάλος μάστορας του λόγου (Μέρος Γ’)
- Θεσσαλονίκη: Έρευνες στον ποταμό Λουδία για τη σορό του 54χρονου που δολοφόνησαν
- Astypalaia’s Water Reserves Reach a Critical Point
- Η αγάπη του Λουίς Ενρίκε για την Μπαρτσελόνα δεν ξεχνιέται – Έμαθε ότι νίκησε στο clasico και ύψωσε τη γροθιά του (vid)
- Κίνηση στους δρόμους: Μποτιλιάρισμα στον Κηφισό – 20λεπτες καθυστερήσεις στην Αττική Οδό


