
Είναι αλήθεια ότι δεν το περίμενα, είπε ο Σούστερ για τη νίκη στο «Καμπ Νου»
Μετά την νίκη της στο «El clasico» και μάλιστα μέσα στο «Καμπ Νου» επί της Μπαρτσελόνα με 1-0, η Ρεάλ Μαδρίτης, απέκτησε βαθμολογικό προβάδισμα επτά βαθμών και είναι το φαβορί για την κατάκτηση και του εφετινού τίτλου στην πριμέρα ντιβιζιόν. «Παίξαμε πολύ καλά και πήραμε ένα σπουδαίο αποτέλεσμα τόνισε ο προπονητής των νικητών Μπερντ Σούστερ.
96
Μετά την νίκη της στο «El clasico» και μάλιστα μέσα στο «Καμπ Νου» επί της Μπαρτσελόνα με 1-0, η Ρεάλ Μαδρίτης, απέκτησε βαθμολογικό προβάδισμα επτά βαθμών και είναι το φαβορί για την κατάκτηση και του εφετινού τίτλου στην πριμέρα ντιβιζιόν.
Ωστόσο, ο Μπερντ Σούστερ παραμένει «προσγειωμένος» και τονίζει ότι είναι πολύ νωρίς να γίνεται λόγος για τον πρωταθλητή: «Παίξαμε πολύ καλά και πήραμε ένα σπουδαίο αποτέλεσμα, απέναντι στον κυριότερο αντίπαλο μας.
» Όλοι οι παίκτες απέδωσαν εξαιρετικά και το γεγονός ότι η Μπάρτσα δεν σκόραρε στην έδρα της, λέει πολλά. Πέρασα ένα πολύ καλό βράδυ και είναι αλήθεια ότι δεν το περίμενα».
Από την πλευρά του, ο Ζούλιο Μπαπτίστα που μετά από εξαιρετική συνεργασία με τον Ρούουντ Φαν Νιστελρόι, πέτυχε στο 36ο λεπτό το γκολ που έκρινε το ντέρμπι, πρόσθεσε:
«Ήταν ένας σπουδαίος αγώνας, που θα μας μείνει αξέχαστος. Αισθάνθηκα υπέροχα. Το γκολ που σημείωσα ήταν σημαντικό, όμως δεν πρόκειται για μία ατομική νίκη, αλλά για έναν ομαδικό θρίαμβο».
Όσον αφορά στον προπονητή της Μπαρτσελόνα, Φρανκ Ράικαρντ παραδέχθηκε την ανωτερότητα της Ρεάλ:
«Υποκύψαμε απέναντι σε μία μεγάλη ομάδα, που ήταν πολύ καλά οργανωμένη στον αγωνιστικό χώρο. Μετά το γκολ που πέτυχαν, ο αγώνας έγινε πιο άνετος γι΄ αυτούς. Η αμυντική τους λειτουργία σταμάτησε τους επιθετικούς μας.
» Τώρα υπάρχει η διακοπή για τα Χριστούγεννα και ακολουθούν πολλοί αγώνες. Η Ρεάλ έχει πλεονέκτημα, όμως εμείς θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε».Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Εμπρησμός σε μάντρα ενοικιαζόμενων οχημάτων: Τι έδειξαν οι κάμερες ασφαλείας – Δύο οι δράστες
- Δωρεά αναπηρικού αμαξιδίου στο Γενικό Νοσοκομείο Νίκαιας από τον Δήμο
- Στο Κόσοβο ο Δένδιας την Πέμπτη – Δεν θα είναι παρών στη συζήτηση για το Κράτος Δικαίου στη Βουλή
- Τσερνόμπιλ: SOS από Greenpeace για την προστατευτική κατασκευή του πυρηνικού αντιδραστήρα – «Κίνδυνος διαρροής»
- «Ο Σπανούλης είναι ο μεγάλος στόχος της Ντουμπάι»
- «Άκυρο» στην αγωγή Τραμπ κατά της Wall Street Journal για την ευχετήρια κάρτα στον Έπσταϊν



