
Σε απολογία ο Αντώνης Κέζος και η ΠΑΕ Ολυμπιακός
Ο γυμναστής της ΑΕΚ, Αντώνης Κέζος και η ΠΑΕ Ολυμπιακός κλήθηκαν σε απολογία από την Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή της Σούπερ Λίγκα για την Πέμπτη (20/12, 13:00GR) όσον αφορά το ντέρμπι της 12ης αγωνιστικής στο γήπεδο Καραϊσκάκη.
89
Ο γυμναστής της ΑΕΚ, Αντώνης Κέζος και η ΠΑΕ Ολυμπιακός κλήθηκαν σε απολογία από την Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή της Σούπερ Λίγκα για την Πέμπτη στις 13:00 όσον αφορά το ντέρμπι της 12ης αγωνιστικής στο γήπεδο Καραϊσκάκη.
Αναλυτικά οι κλήσεις:Α) ΠΑΕ ΑΕΚ, Α. Κέζος: Για την συμπεριφορά του δηλωθέντα ως γυμναστή της ομάδας κ. Α. Κέζου στον αγώνα ΠΑΕ Ολυμπιακός-ΠΑΕ ΑΕΚ* Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ, 5, 10 και 11 του Π.Κ. της ΕΠΟ.
Β) ΠΑΕ Αρης: Για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ Αρης-ΠΑΕ Skoda Ξάνθη* Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ, 5, 14 και 17 του Π.Κ. της ΕΠΟ.
Γ) ΠΑΕ Ολυμπιακός: Για την συμπεριφορά των φιλάθλων της καθώς επίσης και για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ Ολυμπιακός-ΠΑΕ ΑΕΚ. * Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ, 5, 14, 15 και 17 του Π.Κ. της ΕΠΟ.
Δ) ΠΑΟΚ (νέοι): Για την μη προσέλευση της ομάδας στο γήπεδο Ασπροπύργου για τον αγώνα με την ομάδα νέων του Ατρομήτου. * Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ, 16 παρ 1, 17 παρ 1,2 και 21 παρ 10 του ΚΑΠ της ΕΠΟ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr
- Ουγγαρία: Το Tisza εξασφαλίζει υπερπλειοψηφία δύο τρίτων στο κοινοβούλιο
- Ουκρανία: Ελαβε τέλος και επισήμως η πασχαλινή κατάπαυση του πυρός με τη Ρωσία
- Πετρέλαιο: Η τιμή του βαρελιού ξεπέρασε πάλι τα 100 δολάρια έπειτα από τις ανακοινώσεις του Τραμπ
- Ο Λίβανος εργάζεται για να επιτύχει «την ισραηλινή αποχώρηση από το έδαφός του»
- Το Ιράν απαντά στον Τραμπ: «Γελοίες και διασκεδαστικές» οι απειλές για ναυτικό αποκλεισμό
- Bαθμολογία Euroleague: Τα δεδομένα μετά τη νίκη της Χάποελ – Τι ισχύει για Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό



