
Ετοιμοπόλεμος ο Μαντούκα, προπονήθηκε την Τρίτη
Στη διάθεση του Λορένσο Σέρα Φερέρ τέθηκε ο Γκουστάβο Μαντούκα, ο οποίος προπονήθηκε κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα το πρωί της Τρίτης. Ο Βραζιλιάνος μέσος ξεπέρασε το τράβηγμα στους προσαγωγούς που τον ταλαιπώρησε.
26
Στη διάθεση του Λορένσο Σέρα Φερέρ τέθηκε ο Γκουστάβο Μαντούκα, ο οποίος προπονήθηκε κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα το πρωί της Τρίτης.
Ο Βραζιλιάνος μέσος ξεπέρασε το τράβηγμα στους προσαγωγούς που τον ταλαιπώρησε το τελευταία δεκαήμερο και πλέον είναι στη διακριτική ευχέρεια του προπονητή του αν θα τον χρησιμοποιήσει στο βασικό σχήμα του αγώνα της Πέμπτης απέναντι στη Σάλτσμπουργκ για τον πρώτο γύρο του Κυπέλλου UEFA, ή θα προτιμήσεις τους Ζούλιο Σέζαρ και Μανού για τα άκρα της μεσαίας γραμμής.
Ο Φερέρ φαίνεται να έχει ξεκαθαρίσει τα πλάνα του για τον αγώνα με τη Σάλτσμπουργκ. Ο Μορέτο θα κρατήσει τη θέση του στην εστία, αφού ο Μάχο (που δείχνει πολύ καλά στοιχεία) ακόμα θεωρείται ανέτοιμος.
Οι Ράμος και Αρουαμπαρένα θα είναι στα δύο άκρα και στο κέντρο της άμυνας ο Δέλλας και ο Αλβες, ο οποίος κερδίζει τον Παπασταθόπουλο. Στα χαφ, δίπλα στον Ενσαλίβα θα είναι ο Καφές αντί του τιμωρημένου Ζήκου. Αριστερά ο Σέζαρ, δεξιά ο Μανού, ο Ριβάλντο πίσω από τον επιθετικό, που θα είναι ο Λυμπερόπουλος και όχι ο Μπλάνκο, ο οποίος προορίζεται βασικός για το πρωτάθλημα (ο Λύμπε είναι τιμωρημένος για δύο αγωνιστικές).
Ο Σερα Φερέρ κάνει συνεχώς ομιλίες στους παίκτες του. Σε αυτές, δεν ξεχνάει και το πρωτάθλημα: «Μια ευρωπαϊκή νίκη και πρόκριση θα βοηθήσει για το πρωτάθλημα». Είναι ξεκάθαρο πως η κατάκτηση του τίτλου είναι πολύ σημαντικός στόχος για την ΑΕΚ.
Η προετοιμασία της ΑΕΚ θα ολοκληρωθεί την Τετάρτη στις 19:00 με προπόνηση στο ΟΑΚΑ. Η αποστολή της Σάλτσμπουργκ έρχεται στην Αθήνα το πρωί της Τετάρτης και οι παίκτες της αυστριακής ομάδας θα προπονηθούν στο ΟΑΚΑ στις 18:00.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr
- «Γάτες με φράντζες»: Μια διαφορετική performance στο Red Jasper Cabaret Theatre
- Απαγόρευση social media σε ανηλίκους: Η βασική «φωνή» αντίθεσης απέναντι στις καθολικές απαγορεύσεις
- ΣΥΡΙΖΑ καλεί ΠΑΣΟΚ για μομφή στον Μητσοτάκη – Το τριήμερο σφυροκόπημα και το ρίσκο της γαλάζιας συσπείρωσης
- Αποκαλυπτική έρευνα για το σχολείο και την κοινωνία – Στην οικογένεια (των άλλων) χρεώνουμε τη νεανική βία
- Κεφαλονιά: Η πιθανότερη αιτία θανάτου της 19χρονης – Τι λέει ο ο ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου στο Αργοστόλι
- Αρκάς: Η καλημέρα της Τετάρτης





