
Μέχρι το 2010 στον πάγκο του Πανιωνίου ο Λίνεν
Την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Έβαλντ Λίνεν έως το 2010 ανακοίνωσε η ΠΑΕ στο πλαίσιο της παρουσίασης της φανέλας που θα φορά τη νέα αγωνιστική περίοδο. Ο γερμανός τεχνικός αναφέρθηκε στην ανάγκη να αποκτηθεί ένας κεντρικός αμυντικός ή ένας αμυντικός μέσος, που να μπορεί να αγωνίζεται και στην άμυνα.
66
Την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Έβαλντ Λίνεν έως το 2010 ανακοίνωσε η ΠΑΕ στο πλαίσιο της παρουσίασης της φανέλας που θα φορά τη νέα αγωνιστική περίοδο.
«Η συνεργασία μας με τον κύριο Λίνεν την προηγούμενη χρονιά ήταν απόλυτα πετυχημένη και ήταν λογικό να ανανεώσουμε το συμβόλαιο» είπε χαρακτηριστικά ο διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ, Χριστόφορος Μαυρόπουλος.
Παράλληλα ανακοινώθηκε επίσημα η συνεργασία με τον νέο χορηγό, τη Wind, ενώ ο Μαυρόπουλος αναφερόμενος στους στόχους που έχει θέσει για εφέτος ο Πανιώνιος τόνισε:
«Η σύναψη αυτής της συνεργασίας είναι η απόδειξη ότι η ομάδα μας κινείται προς τη σωστή κατεύθυνση και μας προκαλεί μεγάλη ικανοποίηση, αλλά μας γεμίζει και με πολλές ευθύνες. Εμείς μπορούμε να υποσχεθούμε ότι θα δουλέψουμε όσο πιο σκληρά μπορούμε για να έχουμε μία ακόμα επιτυχημένη αγωνιστική περίοδο, τόσο στο Πρωτάθλημα όσο και στο Κύπελλο UEFA».
Παρών στη παρουσίαση ήταν και ο Εβαλντ Λίνεν, ο οποίος αναφέρθηκε κυρίως στην προετοιμασία της ομάδας, αλλά και στην ανάγκη να αποκτηθεί ένας κεντρικός αμυντικός ή ένας αμυντικός μέσος, που να μπορεί να αγωνίζεται και στην άμυνα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Αλέξης Τσίπρας: Πώς σταματά η κρατικά εγγυημένη τραπεζική αισχροκέρδεια;
- Σύγκρουση Ryanair – Fraport για τις χρεώσεις στα ελληνικά αεροδρόμια – Σφοδρές αντιδράσεις
- Μπορεί η γιόγκα να τα βάλει με τις ημικρανίες;
- Καιρός: Έως τους 28 βαθμούς «σκαρφαλώνει» η θερμοκρασία – Πού θα βρέξει
- Pax Sinica: To δώρο του Τραμπ στον Σι ενόψει της επίσκεψής του στην Κίνα
- Η «κρυφή» πλευρά του Κάμα Σούτρα: Γυναικεία επιθυμία, συναίνεση και σεβασμός




