
Δεν… συγκινεί τον Νενέ η πρόταση του Ολυμπιακού
Προτεραιότητα στην παραμονή του στη Θέλτα, έστω και αν η ισπανική ομάδα θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν στη Segunda Division, δίνει ο Νενέ. Ο Βραζιλιάνος αριστερός χαφ δηλώνει ότι γνωρίζει για την πρόταση του Ολυμπιακού, ύψους πέντε εκατ. ευρώ, για την απόκτησή του, ωστόσο δεν φαίνεται να... συγκινείται ιδιαίτερα.
- «Δηλητήριο» Καστίγιο για τον Π.Κόκκαλη
- Δανεικός στη Μάιντζ ο Μπόρχα
89
Προτεραιότητα στην παραμονή του στη Θέλτα, έστω και αν η ισπανική ομάδα θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν στη Segunda Division, δίνει ο Νενέ.
Ο Βραζιλιάνος αριστερός χαφ δηλώνει ότι γνωρίζει για την πρόταση του Ολυμπιακού, ύψους πέντε εκατ. ευρώ, για την απόκτησή του, ωστόσο δεν φαίνεται να… συγκινείται ιδιαίτερα.
«Είναι μια είδηση που γνωρίζω από την Τετάρτη, αλλά έχω ασχοληθεί ελάχιστα. Είμαι πολύ καλά και αυτό που θα κάνω θα είναι πάντα σύμφωνα με τη Θέλτα, από τη στιγμή που ανήκω στην ομάδα» τόνισε σε δηλώσεις του ο Νενέ.
«Προτεραιότητά μου είναι να συνεχίσω στην Ισπανία και δεν με πειράζει να αγωνιστώ για μια χρονιά στη Segunda Division, παρά το γεγονός ότι οι Έλληνες αγωνίζονται στο Champions League. Θα περάσω ό,τι πρέπει να περάσω και η τελική απόφαση θα παρθεί πάντα σε συμφωνία με τη Θέλτα» προσέθεσε.
Αυτό πάντως που επιβεβαίωσε ο Νενέ είναι ότι το συμβόλαιο που του προτείνει η ομάδα του Πειραιά είναι ανώτερο από αυτό που έχει με την ομάδα του Βίγκο.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr
- Αλέξης Τσίπρας: Πώς σταματά η κρατικά εγγυημένη τραπεζική αισχροκέρδεια;
- Σύγκρουση Ryanair – Fraport για τις χρεώσεις στα ελληνικά αεροδρόμια – Σφοδρές αντιδράσεις
- Μπορεί η γιόγκα να τα βάλει με τις ημικρανίες;
- Καιρός: Έως τους 28 βαθμούς «σκαρφαλώνει» η θερμοκρασία – Πού θα βρέξει
- Pax Sinica: To δώρο του Τραμπ στον Σι ενόψει της επίσκεψής του στην Κίνα
- Η «κρυφή» πλευρά του Κάμα Σούτρα: Γυναικεία επιθυμία, συναίνεση και σεβασμός




