
Τον Βραζιλιάνο Ντιόγκο Ροντρίγκεζ Σιστόν απέκτησε ο Αρης
Αλλη μία... λάτιν μεταγραφή πραγματοποίησε ο Αρης. Μετά το τέλος της συνεργασίας με τον Πάουλο Κόστα, οι «κίτρινοι» αναζητούσαν εναγωνίως έναν επιτελικό μέσο, τον οποίο φαίνεται ότι βρήκαν στο πρόσωπο του 26χρονου Βραζιλιάνου Ντιόγκο Ροντρίγκεζ Σιστόν, που αγωνιζόταν με τη φανέλα της Σάντα Κλάρα στη Β κατηγορία της Πορτογαλίας.
71
Τον Βραζιλιάνο Ντιόγκο Ροντρίγκεζ Σιστόν, ο οποίος αγωνίζονταν στην πορτογαλική Σάντα Κλάρα, ομάδα της Β κατηγορίας Πορτογαλίας, απέκτησε ο Αρης, ενώ τις επόμενες ημέρες θα τον ανακοινώσει και επίσημα.
Ο νέος ποδοσφαιριστής του Αρη, γεννημένος στις 25 Ιανουαρίου 1981, έχει αγωνιστεί στη Βάσκο ντα Γκάμα, στην ισραηλινή Χάποελ Μπερ Σεβά και στη Σάντα Κλάρα και είναι επιτελικός μέσος. Έχει διατελέσει διεθνής με την Εθνική Ελπίδων της Βραζιλίας. Αρχισε την καριέρα του το 2000 με τη Βάσκο ντα Γκάμα του Ρίο ντε Τζανέιρο.
Εω τω μεταξύ, η ΠΑΕ Αρης ανακοίνωσε το πρόγραμμα των φιλικών αγώνων, τους οποίους θα δώσει επί γαλλικού εδάφους κατά τη διάρκεια του βασικού σταδίου της προετοιμασίας. Η ώρα έναρξης των αγώνων είναι Ελλάδας:
17 Ιουλίου Μπορντό-Αρης 20:00
20 Ιουλίου Τουλούζ-Αρης 20:00
21 Ιουλίου Παρί Σεν Ζερμέν-Αρης 21:00
24 Ιουλίου Mονακό-Αρης 20:00
25 Ιουλίου Mαρσέιγ-Αρης 21:00
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Μακάριος Λαζαρίδης: Το παρασκήνιο της παραίτησης
- Κεφαλονιά: ΕΔΕ για τις συνθήκες θανάτου της Μυρτούς – Οι καταγγελίες για τα κενά στο νοσοκομείο
- Το εμπόριο αναζητά μια «ανάσα» σε ένα δύσκολο καλοκαίρι – Το στοίχημα του τουρισμού και οι online αγορές
- Παναιτωλικός – Πανσερραϊκός 2-3: Σπουδαίο «διπλό» για τα «Λιοντάρια» στο Αγρίνιο
- Τότεναμ – Μπράιτον 2-2: Σοκ στο 90+5′ για τους Πετεινούς – 15 ματς χωρίς νίκη
- Ακινητοποιήθηκε τρένο στη γραμμή Θεσσαλονίκη – Έδεσσα λόγω πτώσης δέντρου



