71

Παίκτης της Τσέλσι είναι από την Παρασκευή ο Κλαούντιο Πιζάρο. Ο επιθετικός της Μπάγερν έγινε η δεύτερη μεταγραφή των κυπελλούχων Αγγλίας, μετά το μέσο της Ρέντινγκ, Στιβ Σίντγουελ, που αποκτήθηκε τον περασμένο μήνα.

Χαρακτηριστικό και των δύο είναι το γεγονός ότι η Τσέλσι τους απέκτησε ελεύθερους και δεν χρειάστηκε να βγάλει χρήματα από το ταμείο της.

«Νομίζω ότι είναι πολύ σημαντικό για μένα να κερδίσω μερικούς τίτλους και πιστεύω ότι θα έχω αυτή την ευκαιρία εδώ» τόνισε ο Πιζάρο στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας και συνέχισε: «Είχα κάποιες ενδιαφέρουσες προτάσεις, το πιο σημαντικό για μένα ήταν ότι μίλησα με τον Μουρίνιο και μου έδειξαν πόσο με ήθελαν».

Ο Περουβιανός επιθετικός αγωνίστηκε στην Μπάγερν τα τελευταία έξι χρόνια, αφού αποκτήθηκε τον Ιούλιο του 2001 από τη Βέρντερ Βρέμης.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Reuters